Hlavní navigace

Témata označená nálepkou Ostatní

  • Výprodej na LinuxMarketu

    Zboží skladem ve slevě! Jde o zboží, které si zákazníci objednali, ale osobně nevyzvedli nebo se zásilka vrátila poštou nevyzvednuta adresátem! Výprodej je zde: http://www.linuxsoft.cz/li­nuxmarket/vyprodej
    15. 8. 2015 10:08
  • Dětské hry na tradiční platformě

    Blíží se prázdniny a děti budou doma. Vyjedeme s nimi na různé dovolené třeba pod stan nebo k moři. Nejednou se stane, že prší, nelze dělat nic venku a pak přijdou na řadu hry. V dnešní době tabletů a mobilů a přenosných konzol vás ihned napadne pár titulů, které dětem dovolíte hrát. Já však chci zůstat u klasické platformy tj. hry společenské ať už karetní nebo deskové.
  • Internet jako informační zdroj. Ale jak moc důvěryhodný?

    Momentálně procházím životním obdobím, kdy můj zdravotní stav potřebuje korekci z vnějšku. A internet je možno vnímat jako zdroj informací (asi se mi nechce říct cenných) o tom zákroku, nicméně zdravý rozum bude zapotřebí. Pochopím, že v diskuzích se objeví na dané téma názory pozitivní i negativní a je jen na mě, kam se přidám já. Jenže občas je váš obvyklý psychický stav vykolejen a jste snáze ovlivnitelní (souvisí to se závažností vaší nemoci a v pokročilosti  stadia, ve kterém se nacházíte).
    24. 4. 2015 7:55
  • Certifikát Heuréky

    Obchod LinuxMarket získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci – tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
    4. 3. 2015 7:33 (aktualizováno)
  • Opět novinky na LinuxMarketu

    Zdravím Vás, přátelé Linuxu! Náš e-shop LinuxMarket představil další novinky ve svém sortimentu. Přibyly kryty na mobily, rozšířili jsme nabídku LiveDVD oblíbených distribucí, připravili jsme nové typy triček (viz obrázky). Již je hotový modul pro platby pomocí GoPay – při platbě tedy máte větší výběr a připravili jsme nový konfigurátor vlastních triček – vyberete si barvu, velikost, umístění obrázku a pošlete nám vlastní obrázek v předdefinovaném formátu a my Vám zajistíme kvalitní potisk.
    1. 10. 2014 20:10 (aktualizováno)
  • Geek s rodinou v zádech - uživatelská recenze

    Třetí díl této série článků má za cíl popsat auto z pohledu řidiče a uživatele. Je to tedy klasická recenze auta tak, jak byste ji mohli najít na motoristických webech. Zcela zjevně však nemám tolik zkušeností s jinými auty, ale postřehy se jistě hodí. Pokusím se dodržet klasickou strukturu motoristické recenze, ale přidám asi více vlastních praktických postřehů. Úvod
  • Košile, mikiny a pouzdra na LinuxMarketu

    Reagujeme na mnohá přání a zařadili jsme do LinuxMarketu další zboží s tématikou Linuxu. V první řadě to jsou pánské a dámské košile s krátkým rukávem v módních barvách a s textovými, vyšívanými logy nejznámějších linuxových distribucí. Jako další jsou pánské a dámské mikiny s tištěnými logy. A nakonec oblíbené neoprénové pouzdra na notebooky ve dvou velikostech – 12 a 15 palců.
    1. 10. 2014 20:09 (aktualizováno)
  • Nový rok v LinuxMarketu

    Rok 2013 je za námi a pro LinuxMarket to byl docela úspěšný rok. Podařilo se nám splnit cíl, který jsme si vytýčili a náš eshop se dostal do podvědomí linuxáků. Pomohla tomu i akce LinuxDays 2013, kde byl náš stánek docela v obležení. Pro rok 2014 jsme si znovu určili priority a cíle. Jedním z cílů je rozšíření sortimentu z dnešních 70ti položek na rovných 100. V nejbližších dnech proto přibudou v nabídce…
    10. 1. 2014 9:37 (aktualizováno)
  • Shodil jsem 20 kilo za čtyři měsíce

    Jak jsem se na sebe definitivně naštval a pustil jsem se naplno do přestavby svého životního stylu. Znáte to, člověku něco v hlavě zraje dlouho a pomalu. U mě to bylo to, jak vypadám a kolik vážím. Je to věc, o které se nemluví, ke které se stavíte vesele a s humorem, ale uvnitř vás to štve, jen s tím nedokážete nic udělat. Ne, že byste nemohli, ale hlava k tomu není jaksi svolná.
    12. 5. 2021 14:41 (aktualizováno)
  • LinuxDays 2013 z mého pohledu

    LinuxDays 2013 je za námi a mě nezbývá než konstatovat, že to byla parádní akce. Jak z pohledu dlouholetého linuxáka, tak z pohledu osoby zodpovědné za provoz a chod LinuxMarketu. Co by linuxák jsem si oběhl hlavně stánky s distribucemi, pozdravil se s kamarády z Ubuntu.cz, kde jsem členem a moderátorem na fóru Ubuntu.cz. Jako největší zážitek beru seznámení se s autorem populární malé distribuce Slax, Tomášem Matějíčkem, jehož práce si velice vážím a oceňuji, neboť sám Slax někdy používám.
    7. 10. 2013 12:58 (aktualizováno)