Hlavní navigace

Nový rok v LinuxMarketu

10. 1. 2014 9:37 (aktualizováno) Marek Pszczolka

Rok 2013 je za námi a pro LinuxMarket to byl docela úspěšný rok. Podařilo se nám splnit cíl, který jsme si vytýčili a náš eshop se dostal do podvědomí linuxáků. Pomohla tomu i akce LinuxDays 2013, kde byl náš stánek docela v obležení.

Pro rok 2014 jsme si znovu určili priority a cíle. Jedním z cílů je rozšíření sortimentu z dnešních 70ti položek na rovných 100. V nejbližších dnech proto přibudou v nabídce:

  1. pánské košile s krátkým rukávem s vyšívanými logy distribucí ve čtyřech barvách – černá, bílá, světle modrá a červená
  2. ručníky 50×100cm s vyšívanými logy v jedenácti módních, pastelových barvách
  3. neoprénový obal na notebook ve dvou velikostech – 12" a 15" s potiskem nejznámějších linuxových ditribucí
  4. pánské mikiny ve třech provedeních – standard, s kapucí a na zip s kapucí a ve třech barvách – černá, modrá, červená s potiskem
  5. dámské mikiny na zip bez kapuce ve dvou barvách – bílá a červená s potiskem

Dalším z cílů je dosažení dvojnásobného objemu tržeb oproti minulému roku a hlavně rozšíření služeb pro zákazníky – instalace linuxu na domácí desktopy, instalace serverových distribucí a aplikací a správa serverů a nakonec i běžný servis PC a notebooků.

Prioritou je taktéž prodej notebooků Lenovo s předinstalovanými linuxovými distribucemi – hlavně Ubuntu, openSUSE a Fedora.

Věříme, že to dokážeme hlavně s Vaší pomocí a podporou!

Sdílet