Hlavní navigace

Marps blog

  • Výprodej na LinuxMarketu

    Zboží skladem ve slevě! Jde o zboží, které si zákazníci objednali, ale osobně nevyzvedli nebo se zásilka vrátila poštou nevyzvednuta adresátem! Výprodej je zde: http://www.linuxsoft.cz/li­nuxmarket/vyprodej
    15. 8. 2015 10:08
  • Akce Linux Mint a další...

    Akce na zboží s logem oblíbené distribuce Linux Mint! Do konce června 2015! A další akce Doprodej skladových zásob!
    11. 5. 2015 18:17
  • Certifikát Heuréky

    Obchod LinuxMarket získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci – tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
    4. 3. 2015 7:33 (aktualizováno)
  • Povánoční slevy již nyní

    Pozor, pozor, pozor!!! Povánoční slevy na LinuxMarketu již nyní!!! Korbely a trička s dvojpotiskem.
    23. 12. 2014 15:29
  • UbuntuGNOME 14.10

    Jsem velkým fanouškem a zastáncem Gnome 3 a Gnome Shellu. Toto prostředí mi vyhovuje ze všech nejvíce a připadá mi i nejmodernější. takže ať už zkouším jakoukoliv distribuci, v drtivé většině se týká desktopu Gnome Shell, v případě Linux Mintu jeho forku Cinnamon. Ovšem ačkoliv mi přijde distro Linux Mint jako hodně uživatelsky přívětivé, kvalit GS aplikovaný Cinnamon nedosahuje. Každopádně je Linux Mint jako jedna z mála distribucí, kterou doporučuji „windowskákům“ k lehkému přechodu…
    2. 10. 2014 15:08 (aktualizováno)
  • Opět novinky na LinuxMarketu

    Zdravím Vás, přátelé Linuxu! Náš e-shop LinuxMarket představil další novinky ve svém sortimentu. Přibyly kryty na mobily, rozšířili jsme nabídku LiveDVD oblíbených distribucí, připravili jsme nové typy triček (viz obrázky). Již je hotový modul pro platby pomocí GoPay – při platbě tedy máte větší výběr a připravili jsme nový konfigurátor vlastních triček – vyberete si barvu, velikost, umístění obrázku a pošlete nám vlastní obrázek v předdefinovaném formátu a my Vám zajistíme kvalitní potisk.
    1. 10. 2014 20:10 (aktualizováno)
  • Distribuce měsíce - Ubuntu

    Vážení příznivci Linuxu, vážení zákazníci LinuxMarketu, připravili jsme pro Vás na našem LinuxMarketu celoroční Akci „Distribuce měsíce“, která bude probíhat v měsíčních cyklech vždy od 13. v měsíci do 13. v měsíci příštím. Druhý měsíc je ve znamení Ubuntu. To znamená, že celý měsíc ode dneška až do 13. května 2014 je sleva na výrobky s logem distribuce Ubuntu.
    14. 4. 2014 6:59
  • Akce na LinuxMarketu

    Vážení příznivci Linuxu, vážení zákazníci LinuxMarketu, připravili jsme pro Vás na našem LinuxMarketu celoroční Akci „Distribuce měsíce“, která bude probíhat v měsíčních cyklech vždy od 13. v měsíci do 13. v měsíci příštím. První měsíc je ve znamení openSUSE. To znamená, že celý měsíc ode dneška až do 13. dubna 2014 je sleva na výrobky s logem distribuce openSUSE.
  • Košile, mikiny a pouzdra na LinuxMarketu

    Reagujeme na mnohá přání a zařadili jsme do LinuxMarketu další zboží s tématikou Linuxu. V první řadě to jsou pánské a dámské košile s krátkým rukávem v módních barvách a s textovými, vyšívanými logy nejznámějších linuxových distribucí. Jako další jsou pánské a dámské mikiny s tištěnými logy. A nakonec oblíbené neoprénové pouzdra na notebooky ve dvou velikostech – 12 a 15 palců.
    1. 10. 2014 20:09 (aktualizováno)
  • Nový rok v LinuxMarketu

    Rok 2013 je za námi a pro LinuxMarket to byl docela úspěšný rok. Podařilo se nám splnit cíl, který jsme si vytýčili a náš eshop se dostal do podvědomí linuxáků. Pomohla tomu i akce LinuxDays 2013, kde byl náš stánek docela v obležení. Pro rok 2014 jsme si znovu určili priority a cíle. Jedním z cílů je rozšíření sortimentu z dnešních 70ti položek na rovných 100. V nejbližších dnech proto přibudou v nabídce…
    10. 1. 2014 9:37 (aktualizováno)