Hlavní navigace

Témata označená nálepkou Humor

  • Osudová - roztržka v rytmech Beethovenovy páté

    Dnešní přírůstek na Bomba.cz.
    13. 8. 2008 15:53 (aktualizováno)
  • Prohlížečové desatero

    Když jsem četl dnešní desatero webdesignerské na SitePointu, napadlo mne, že nemáme desatero prohlížečové. Tak tady je: V jeden Prohlížeč věřiti budeš. (Webu odjakživa panoval jen jeden skutečný Prohlížeč, ostatní prohlížeče jsou falešné.) Nevezmeš jména Prohlížeče svého nadarmo. Pomni, abys den aktualizační světil. (V katechické variantě: Nezaviruješ) Cti standardy W3C, abys dlouho byl živ a dobře se ti vedlo na WWW. Neodinstaluješ. Nesesmilníš. (= Nepoužiješ jiný prohlížeč) Neminimalizuješ…
    9. 7. 2008 19:55 (aktualizováno)
  • Jak se léčit ze závislosti na Firefoxu

    Najdete je i ve svém okolí. Snadno je poznáte. Mají totiž Firefox všude: na počítači, na tričku a někteří údajně i na spodním prádle. Řada lidí je dnes na Firefoxu skutečně závislých (zpravidla psychicky, někteří ale i fyzicky) a hrozí jim nevratné zdravotní poškození. Léčba je možná jen za odborné pomoci (pouhá odinstalace Firefoxu ze všech počítačů v dosahu tedy nestačí). Projevy postižených jsou rozmanité…
    2. 7. 2008 17:17 (aktualizováno)
  • Chuck si vás najde!

    Chuck Norris je prostě největší borec na světě. Jistě už víte, co všechno (všechno) pan Chuck dokáže. Je to prostě hrdina nejvyššího kalibru. Dnes jsem zjistil, že i Google už o Chuckovi ví. Pokud Chucka Norrise ještě neznáte, doporučuji podívat se na Simírův blog, kde je velmi rozsáhlá sbírka pravdivých rčení o panu Norrisovi.
    24. 6. 2008 12:27 (aktualizováno)
  • Velikonoční vajíčka Firefoxu 3 (pozor spoiler)

    V nových verzích programů se objevují i nová velikonoční vajíčka (tzv. easter eggs) a Firefox 3 nezůstává pozadu. Obsahuje jich přesně – no hádejte kolik? – přesně tři. Tento článek je spoiler, takže pokud chcete velikonoční vajíčka objevit sami, NEPOKRAČUJTE VE ČTENÍ! Byli jste varováni. A která že vajíčka to jsou?
    25. 9. 2008 11:08 (aktualizováno)
  • Nejlepší HTML značka na světě

    To se takhle jednou všechny HTML značky sešly na velkým mejdanu, trochu si přihnuly a hned z toho vznikla soutěž, která z nich je nejvýznamnější. Která že je ta nejvíc sexy. Prostě která z nich je tou nejlepší značkou na světě. „Já jsem z vás ze všech nejdůležitější. Protože já jsem vaše alfa i omega,“ promluvila pyšně značka <html>.
    30. 6. 2008 21:55 (aktualizováno)
  • Dostal jsem videobabu

    Od Martina Hassmana jsem dostal babu neboli videobabu. Mým cílem je tedy nabídnout vám tři zajímavá videa a jak už to tak bývá, předat babu zase dalším třem lidem. Martin Hassman na mě přehrál videobabu a já se s vám mám podělit o tři zajímavá videa. Zapátral jsem ve svém archivu všemožných odkazů a vybral tři kousky. Snad se pobavíte se mnou.
    13. 6. 2008 23:01 (aktualizováno)
  • 10 000 rokov pred Kristom... ámen...

    Dostal som sa k hore uvedenému filmu. Veľkofilm slávneho režiséra. Neviem síce jeho meno, ale viem, že režíroval Deň potom a Deň nezávislosti. Kým jeho staršie diela (pomocou počítačového vírusu zničené jednotky ufónov a boj so zimou) išlo o moderný svet, tentokrát sa dej vybral ďaleko do minulosti.
    23. 1. 2009 10:16 (aktualizováno)
  • Firefox teroristou aneb Nejvyšší stránka na světě v troskách

    Zprávy ze zahraničí: Nejvyšší webová stránka na světě se včera v pozdních hodinách zřítila. K útoku se nepřihlásila žádná ze známých teroristických organizací, ovšem podle ověřených zdrojů je za celou akci zodpovědná nová verze prohlížeče Firefox. Dnes je tomu už rok, co byla Nejvyšší webová stránka na světě přeložena do češtiny a následně se dostala až do našeho televizního zpravodajství. Stránka měřila neuvěřitelných necelých 19 kilometrů! Alespoň tak tomu donedávna bylo…
    20. 6. 2008 20:26 (aktualizováno)
  • Vodní nádrž Teplicko (i mistr Google Maps se někdy utne)

    Pokud bydlíte v okolí Těrlicka a setkáte se s turistou dožadujícím se popisu cesty k vodní nádrži Teplicko, nemusí se jednat o podivína, možná jen použil tuto mapku od Google. Holt i mistr tesař se někdy utne, naštěstí si je toho sám vědom a dává nám k dispozici sympatický formulář pro hlášení geografických omylů. Chybu jsem nahlásil někdy v pondělí 2. června 2008 16:03 SELČ, je tedy možné že jsou stopy už zahlazeny, takže pro jistotu přikládám malý obrázek, jak to asi vypadalo.
    2. 6. 2008 15:57 (aktualizováno)