Hlavní navigace

Dostal jsem videobabu

13. 6. 2008 23:01 (aktualizováno) Petr Krčmář

Od Martina Hassmana jsem dostal babu neboli videobabu. Mým cílem je tedy nabídnout vám tři zajímavá videa a jak už to tak bývá, předat babu zase dalším třem lidem.

Martin Hassman na mě přehrál videobabu a já se s vám mám podělit o tři zajímavá videa. Zapátral jsem ve svém archivu všemožných odkazů a vybral tři kousky. Snad se pobavíte se mnou.

Doktor Zelenka a jeho české hlášky

Nikdy jsem StarGate příliš nesledoval, tohle je ale zajímavé. Doktor Radek Zelenka je jedna z postav ve větvi Atlantis a hraje ji český herec David Nykl. Zajímavé ale je, že David alias Radek má možnost v některých dílech prohodit pár slov a někdy dokonce vět v češtině. Jsou to někdy pěkné perly.

[youtube E_vtt0fvCo4 ]

Crucifixion? Yes. Good.

Jedno z mých mnoha videí týkající se Monty Pythonů. Scéna z filmu Život Briana, kdy jdou odsouzenci v dlouhé frontě až k úředníkovi, který se postará o všechny formality. Vyžaduje znalost angličtiny.

[youtube u88kf1J6Kv4]

Logo Peking 2008

 Pokud jste ještě neviděli, rozhodně vám tohle velmi krátké video doporučuji. Veselou formou ukazuje, jak vzniklo logo olympiády v Pekingu. Zároveň ale upozorňuje na problémy totalitního režimu v Číně.

[youtube NvCCFwSMZZs]

No a kdo bude další? Babu dostávají Sváťa Vít, Vlasta Ott a Adam ‚Covex‘ Přibyl.

Sdílet