Hlavní navigace

Témata označená nálepkou cvrcek

  • Uspěje český kandidát na amerického prezidenta?

    Volební kampaň v Americe vrcholí, uzavírají se sázky na vítěze, ale v posledních několika dnech došlo k zajímavému zvratu. Dozvěděl jsem se o něm z blogu známého českého webdesignera a wikipedisty Adama Haunera a musel jsem žasnout. Mezi prosazovanými kandidáty na amerického prezidenta se totiž objevilo nové, v Americe neznámé, jméno. (Pozn.: Ne zcela neznámé, ale dosud se objevovalo pouze na obrazovkách technicky zaměřených pořadů jako je Tekzilla.) Pro nás je zajímavé, že se jedná o jméno česk
    17. 4. 2009 8:54 (aktualizováno)
  • Nejlepší tričko nejen pro fandy Firefoxu

    Od úterka jsem hrdým nositelem toho trička. Obsahuje narážku na jedno z nejhezčích velikonočních vajíček Firefoxu a také skrytý hold jedné naší osobnosti. Pokud nechcete být úplně out, zkuste si o tričko požádat. Ale sami musíte zjistit komu (to je malý vstupní test, takový filtr). Malá nápověda: přes den většinou pobývá ve vzdálenosti několika metrů od Pavla Cvrčka (tím jsem vyloučil sebe, mně o tričko nepište). Ale víc vám už neřeknu.
    3. 10. 2008 20:23 (aktualizováno)
  • Velikonoční vajíčka Firefoxu 3 (pozor spoiler)

    V nových verzích programů se objevují i nová velikonoční vajíčka (tzv. easter eggs) a Firefox 3 nezůstává pozadu. Obsahuje jich přesně – no hádejte kolik? – přesně tři. Tento článek je spoiler, takže pokud chcete velikonoční vajíčka objevit sami, NEPOKRAČUJTE VE ČTENÍ! Byli jste varováni. A která že vajíčka to jsou?
    25. 9. 2008 11:08 (aktualizováno)