Hlavní navigace

Témata označená nálepkou Humor

  • PF celému matrixu

    V matrixu se něco chystá, Trinity má nečekanou novinu. Šťastný a veselý nový rok čtenářům tohodle blogu, Roota a i těm, co to tu vůbec nečtou. P.S.: Tohle je ukázka, jak snadno jde na Macu (no, teď jsem trochu kontroverzní) udělat komix s Comic Life. Ale o tom zas někdy příště.
    24. 4. 2008 16:03 (aktualizováno)
  • Aj lav dys kampeny!

    Je docela tristní, jak si může člověk úplně zkazit za minutu a čtrnáct sekund pověst. Pod článkem o intelektuálním vlastnictví Microsoftu se rozjela docela bouřlivá diskuse. Čtenář Radim pod článkem v diskusi píše: „Ballmer je člověk, který nesnáší linux a miluje Microsoft.“ Nějak si nemůžu pomoct, ale vždy, když někdo mluví o Ballmerovi, který je tím velkým ředitelem té velké nadnárodní firmy, tak si vzpomenu na jedno video…
    2. 2. 2009 14:49 (aktualizováno)
  • Brouk na googlí mapě

    Internetoví lidé jsou velmi vynalézaví a hlavně hodně zvídaví. Na googlích mapách se už našlo podivných věcí habakuk. Tou poslední je první skutečný bug. Těžko říct, jak se tam dostal, ale pravděpodobně ho někdo rozplácl na mikrofilm, ze kterého se později podklady digitalizovaly. Podle toho, jak bug vypadá to bude forficula auricularia čili škvor obecný.
    2. 2. 2009 14:50 (aktualizováno)