Hlavní navigace

Témata označená nálepkou Akce

  • A nezapomeňte si v pátek ručník!

    Tento pátek (25. května) je ručníkový den. Fanouškové Stopařova průvodce po Galaxii od Douglase Adamse nejspíš tuší. Ručníkový den je poctou panu Adamsovi, a protože Stopařův průvodce je dílem poněkud netradičním (alespoň my fanouškové si to myslíme), je i tato pocta skládána poněkud netradičním způsobem.
    26. 1. 2008 23:15 (aktualizováno)
  • Jaké bylo Appleforum 2007

    Včera proběhlo Appleforum 2007. Po zkušenostech z akcí typu LinuxEXPO jsem byl překvapen spíše komornějším založením. Na akci byli dlouhodobí i čerství uživatelé Maců, potenciálních zájemců zde bylo méně. K příjemné atmosféře celé akce přispíval moderátor Jakub Železný. Tady by se mohli organizátoři linuxových akcí trochu inspirovat. Celá debata se tak nepohybovala příliš v technickém jako spíše v přátelském duchu.
    24. 4. 2008 15:59 (aktualizováno)
  • Appleforum 2007

    Za dva týdny proběhne Appleforum 2007, akce iniciovaná redakcí serveru MůjMac určená jak pro běžné uživatele Maců, tak pro potenciální zájemce o tuto platformu. Obsah podle pořadatelů máte šanci ovlivnit zasíláním svých témat a dotazů, základní program se věnuje hlavně problémům začínajících uživatelů, kancelářským aplikacím, iPodům, videu a grafice. Pro účast na akci je třeba registrace.
    24. 4. 2008 16:00 (aktualizováno)
  • 4. Mezinárodní Firebird Konference již za tři týdny

    Tak už je to tady! V pořadí již čtvrtá Mezinárodní Firebird Konference klepe na dveře. Pokud se nezajímáte o relační databáze, nevíte, co je Borland (Firebird je Open Source následovník InterBase), případně jsou vám ukradené drby ze světa Open Source (ano, Firebird je TA databáze, kvůli které se Firefox jmenuje Firefox), pak můžete zůstat v klidu. V opačném případě se můžete radovat, protože cirkus Firebird opět zavítá do Prahy.
    27. 1. 2012 9:28 (aktualizováno)