Hlavní navigace

Appleforum 2007

24. 4. 2008 16:00 (aktualizováno) Martin Hassman

Za dva týdny proběhne Appleforum 2007, akce iniciovaná redakcí serveru MůjMac určená jak pro běžné uživatele Maců, tak pro potenciální zájemce o tuto platformu.

Obsah podle pořadatelů máte šanci ovlivnit zasíláním svých témat a dotazů, základní program se věnuje hlavně problémům začínajících uživatelů, kancelářským aplikacím, iPodům, videu a grafice. Pro účast na akci je třeba registrace.

Mám tu čest, že jsem byl na tuto akci také přizván společně s kolegou Pavlem Francem z CZilly. Mezi dalšími hosty najdete Filipa Molčana, lokalizátora OpenOffice.org (též autora jablicka.cz) a některé známé osobnosti české jablíčkářské scény.

Osobně se vedle té jablečné scény cítím trochu nesvůj, Macbook jsem si pořídil teprve loni k Vánocům a nejsem asi zrovna typický uživatel. Přes den pracuji na Windows, občas v nějaké konzoli na Linuxu a po večerech si doma hraju s Macem.

Jelikož však mezi slepými jednooký králem jest, když na naší vysoké škole má některý student problém s Macem, kolegové ho již automaticky posílají za mnou. Možná bych si měl pořídit tričko Mac expert a založit klub uživatelů Maců na VŠCHT, když už je brzy budu znát pomalu všechny.

Takže pokud přijdete, těším se na vás 22. března na Appleforum 2007.

Sdílet