Hlavní navigace

Témata označená nálepkou spam

  • Bezpečnostní problém internetových bankovnictví

    Společnost Google vyzývá k objevení bezpečnostních děr ve svých systémech a je ochotna za objevení takové díry zaplatit nemalé peníze. Já jsem takovou díru objevil (možná nejsem první), ale i vyzkoušel v praxi na člověku, který nemá sebereflexi a hrozí mi trestním oznámením za ověření funkčnosti útoku.
    8. 2. 2018 7:28 (aktualizováno)
  • Ako "kríza" zmenila spam...

    Nemôžem si pomôcť, ale začal som nenávidieť taký veľmi špecifický typ spamu. Niečo typu „lotéria Unicef – vyhrali ste miliardu USD. Pošlite svoje údaje.“ Doslovne niečo takéto, jedna alebo dve vety. Už žiadne veľké informácie, len suché skonštatovanie. Tie spamy predtým, kde bolo viac textu, sa mi zdali o niečo viac zaujímavé… to lúštenie po automatickom preklade do slovenčiny alebo češtiny jednoducho stojí za to.
  • Hromadná vánoční korespondence

    Ať si to někteří z nás nechtějí připustit, stejně jako já, opět se sešel rok s rokem a jsou tu další Vánoce. Období, kdy si lidé občas ještě pošlou pohled, vánoční přání či jen prostý dopis s přáním k Vánocům. Potkáme se i s modernou dnešní doby, a tím je SMS či MMS. Lidé si stále ještě ale posílají e-maily, a jak to tak bývá, vhodně se využívá možnosti hromadné korespondence. V tuto chvíli je velmi důležité bránit soukromí adresátů – z tohoto důvodu řadit adresáty jako Skrytá kopie…
    18. 12. 2009 13:48 (aktualizováno)
  • Máte málo SPAMu? Zajeďte pro další třeba na Broadway!

    A pokud budete mít štěstí, budou zrovna dávat muzikál SPAM a Lot. Teď se vám to možná některým nezdá. Říkáte si, že si z vás ten Martin tropí možná srandu. Tak tedy přiznávám se – trochu jsem upravil název muzikálu. Neobsahuje totiž v originále mezery, tudíž se jmenuje správně SPAMALOT a je po vzoru Kamelot nebo Lancelot.
    12. 11. 2009 0:22 (aktualizováno)
  • K čemu je dobrý firemní e-mail GE Money?

    Klasický spam se dá filtrovat, ale tohle je pro mě novinka. Spam, který přišel z GE Money. Podle hlavičky i obsahu mailu, není nejmenších pochyb, že to dotyčná osoba skutečně poslala z firemního mailu. Když se podíváte na obsah webu, tak je to nějaké „letadlo“ – každý tomu říká jinak, ale princip je stejný.
    16. 8. 2009 2:27 (aktualizováno)
  • Spam? Už viem ako na to!

    Takže… na úvod otázka… používate Gmail? Takú tú „schránku“ ktorá je ako „stránka“ na „internete“? Dobrá vec, funguje, spokojnosť. No nie som tu kvôli nejakým reklamám – a tak idem k veci. Hromadia sa mi spávy v doručenej, odoslanej… nič zvláštne. Hromadí sa mi tiež spam – čo už trochu zvláštne začína byť. A niekedy je fajn sa toho zbaviť.
    9. 8. 2008 10:55
  • Boj se spamem po česku

    Dnes jsem se skoro nechtěně stal svědkem naprostého nepochopení a naprosté neprofesionality správce mailového systému. Řešení je (z mého pohledu) celkem jednoduché, druhá strana jej však odmítá akceptovat. Pracuji u velké nadnárodní společnosti, která samozřejmě provozuje vlastní mailový systém. Naše zboží je dodáváno některým distributorům a je logické, že s nimi potřebujeme komunikovat. Protože však nejsme firma česká, máme i „nadnárodní“ doménu .com.
    23. 4. 2008 12:45 (aktualizováno)