Hlavní navigace

Témata označená nálepkou flash

  • Black Tuesday shrnutí: nezáplatovaná 0day pro Flash a 16 bulletinů od Microsoft

    Tento měsíc se Adobe a Microsoft rozhodly vydat 45 aktualizací pro své produkty, záplatovaly vše co je možné. Adobe vydala 5 bezpečnostních bulletinů záplatujících 6 zranitelností v Adobe DNG SDK, Brackets, Creative Cloud and ColdFusion. Zero-day zranitelnost CVE-2016–4171, kterou objevila Kaspersky Lab, ještě nebyla záplatována. Dodavatel slíbil vydání aktualizace během tohoto týdne.
  • Animování pro neznalé

    Jak už to tak v životě bývá – nouze naučila Dalibora housti. Pro jeden svůj soukromý projekt jsem potřeboval vytvořit nějakou 2D animaci. Nemělo to být nic světaborného, ale prosté střídání obrázků nebo textů nebylo to pravé, co jsem chtěl. A začal jsem hledat nějaký snadný, rychlý a efektní nástroj. Našel jsem jej.
  • Kam já jsem ten Flash dala?

    Na webu je Flash něco jako Microsoft ve světě operačních systémů. Dlouho neporazitelný, dlouho nenahraditelný (ano, bez reklamy by Internet byl podstatně chudší a to i informačně). Flash všechny štval, ale byla to technologie, která všem pomáhala dělat web zajímavější a hravější. Byl prostě akceptován jako standard (však i do Linuxu se Flash plugin instaloval nakonec velmi lehce).
    13. 4. 2010 20:37
  • Bash na flash

    ..alebo ďalší neskutočne prekombinovaný spôsob ako pozerať flash videá vo firefoxe bez flash pluginu. Predvčerom som na svojom PC rozchodil FreeBSD 8 CURRENT ako jediný operačný systém. Jedným z mála nedostatkov, na ktoré som narazil, bola absencia natívnych verzií niektorých proprietárnych programov. Vačšinou to nie je problém, nakoľko tu idú spúšťať aj linuxové aplikácie, na ktoré som bol zvyknutý doteraz. I keď napr…
    29. 10. 2009 22:04 (aktualizováno)