Hlavní navigace

Témata označená nálepkou Video

  • Pat a Mat: programátoři

    Do ruky (prohlížeče) se mi dostalo moc zajímavé video s Matem a Patem. Lidová tvořivost nezná hranic a v tomto případě to platí dvojnásob. Podle úvodních titulků se nejedná o slovenský originál, ale vše vypadá velmi dobře. Podívejte se sami, jak to vypadá, když se Pat a Mat dají do programování počítačových her :-D.
    2. 2. 2009 14:50 (aktualizováno)
  • Aj lav dys kampeny!

    Je docela tristní, jak si může člověk úplně zkazit za minutu a čtrnáct sekund pověst. Pod článkem o intelektuálním vlastnictví Microsoftu se rozjela docela bouřlivá diskuse. Čtenář Radim pod článkem v diskusi píše: „Ballmer je člověk, který nesnáší linux a miluje Microsoft.“ Nějak si nemůžu pomoct, ale vždy, když někdo mluví o Ballmerovi, který je tím velkým ředitelem té velké nadnárodní firmy, tak si vzpomenu na jedno video…
    2. 2. 2009 14:49 (aktualizováno)
  • Video z Google a Youtube v blogu

    Naše blogy mají jednu velmi příjemnou novinku – umožňují vkládat do blogpostů odkazy na flash. Hodí se to zejména pro vkládání užitečných videosouborů z Google Video nebo YouTube. Při editaci stačí v panelu nástrojů klepnout na ikonku flashe a do nově otevřeného okna vložit kód. Je to úplně jednoduché a funguje to velmi dobře.
    2. 2. 2009 14:49 (aktualizováno)