Hlavní navigace

Témata označená nálepkou Volný čas

  • Youtube SIGNED kiks

    I ve velkých firmách jako Google pracují obyčejní řadoví průměrní až podprůměrní programátoři. K takovému závěru jsem došel po přečtení článku v online verzi časopisu . Shrnuto jde o to, že hudební videoklip dosáhl až k hranici 2.1 miliardy shlédnutí (231), a údajně „zničil“ youtube. Bulvární titulek nesmíme brát vážně, co se přesně stalo to v článku uvedeno není. S největší pravděpodobností se počítání zaseklo na maximální hodnotě 2.1 miliardy, možná přeteklo a začalo ukazovat záporná čísla.
    19. 12. 2014 20:21
  • Ajťák smrdět nemusí

    Příčina zápachu potem mi není dost jasná ani po přečtení několika článků na tohle téma. Někde píšou, že za odér můžou bakterie, které se živí složkami potu, jinde zas, že pot v sobě obsahuje také látky (enzimy), které ho na povrchu pokožky rozkládají. Pravda může být někde uprostřed, nebo možná úplně jinde, ale je to asi jedno.
    10. 12. 2016 16:56 (aktualizováno)
  • Programátor motorkářem

    S krizí středního věku se každý muž vypořádává jinak. Někdo si najde milenku, jiný si koupí stroj o dvou kolech. To je také můj případ – sedění u počítače už mi připadlo dost jednotvárné, a tak ho občasně střídám se seděním na motorce. Hemeroidy nechť mi odpustí. Pořídil jsem si blíže nespecifikovaný motocykl Honda NC 750 S, a jako každý začínající motorkář se potkávám s kupou nových věcí, o kterých jsem dříve neměl ani ponětí. No posuďte sami.
    20. 10. 2014 9:54 (aktualizováno)