Hlavní navigace

Jak je to s IE tričky Deana Hachamovitche

17. 4. 2009 8:57 (aktualizováno) Martin Hassman

Když byl loni na jaře prvně představen Internet Explorer 8, řada lidí si všimla zajímavého trička, které měl Dean Hachamovitch (přezdívaný také Mr. IE) na sobě.

Dean Hachamovitch - eitght t-shirt

A nejednalo se jen o příznivce IE. Dokonce přední český evangelizátor Firefoxu (kterého nebudu jmenovat) měl o zmíněné tričko zájem. A když zjistil, že se letos v březnu zúčastním konference MIX09, na které měla být definitivní verze IE8 představena, musel jsem mu slíbit, že se mu po tričku podívám.

Finální verzi IE8 představoval (kdo jiný než) opět Mr. IE, který jak si můžete všimnout, své tričko mezitím upgradoval.

Neptal jsem se sice přímo Deana, kde se ta trička dají sehnat, ale členové IE týmu, kteří byli pochopitelně přítomni, mi řekli, že ona trička jsou čistě Deanova soukromá aktivita, jedná se o originály a dokonce ani vývojáři IE taková trička nemají.

Nu což. Ale nejspíš je to škoda. Protože když o taková trička mají zájem dokonce i fanouškové Firefoxu, jedná se o promarněný potenciál. (Je to zajímavé srovnání – ve Firefox komunitě by se totiž něco takového nestalo, Mozilla umí podobný potenciál dobře využít.) Pokud tedy takové tričko budete chtít, musíte si je vyrobit sami. S předlohou vám pomohou fotografie na Flickeru.

Sdílet