Hlavní navigace

Výměna displeje na Kindle Touch

24. 5. 2013 22:28 Petr Krčmář

Před dvěma měsíci jsem měnil displej u Kindle Keyboard, dnes jsem se vrhl na mladšího bratříčka jménem Kindle Touch.

Před dvěma měsíci jsem tu psal o tom, jak kamarádovi jeho přítelkyně prošlápla Kindle a jak jsem u něj měnil displej. Opravenou čtečku dostal tchán a je z ní nadšený. Kamarád si už dávnou koupil Kindle Touch.

Asi před měsícem mi volal, že se mu podařilo zničit i Touch. Opravoval počítač, položil si bednu na postel a jak se chtěl nahnout nad bednu, opřel se rukou o postel a křup. Kindle pod peřinou byl v háji. Nejdřív jsem se chvíli smál, že má spotřebu dvě čtečky za rok a pak jsem mu poradil, kde objednat nový displej. Objednal ho také na eBay a také asi za 50 dolarů.

Dnes jsme se dostali k výměně. Bylo to o poznání zajímavější, bylo potřeba se do čtečky dostávat z obou stran zároveň (ve správném pořadí) a kryty jsou na nových čtečkách lepené. Takže jsme kromě šroubků překonávali i lepidlo. Kdybyste potřebovali někdy displej vyměnit, opět jsme pro vás nafotili podrobný postup a pod každou fotku sepsali stručné instrukce. Potřebovat budete sadu šroubováčků a něco plochého tupého na zajíždění mezi kryty. Hodně štěstí.

Vstup do návodu:

Sdílet