Hlavní navigace

Tomáš Kučera: celý rok 2008 ticho

15. 1. 2009 14:24 (aktualizováno) Petr Krčmář

Možná jste už zaznamenali blogposty, které jsem psal o mém nezvěstném kamarádovi. Protože se ozvalo hodně jeho kamarádů a uběhlo dalších devět měsíců, rozhodl jsem se opět napsat. Boužel novinky nemám.

Tomáš Kučera se ztratil v srpnu roku 2007, od té doby ho nikdo neviděl, ani se neobjevily žádné zprávy vysvětlující jeho zmizení. Od té doby jsem napsal čtyři blogposty, které podrobně informovaly o všem, co já nebo jeho rodina víme.

Naposledy jsem s jeho rodiči mluvil včera, žádné novinky se bohužel neobjevily. Vlastně je to tak, že celý rok 2008 se případ nikam nepohnul a nic nového se nikdo nedozvěděl. Stále platí, že Tomáš zmizel a je skoro rok a půl oficiálně pohřešovanou osobou.

Informace o sledu událostí jsou v předchozím článku a jediné, co jsem se od té doby dozvěděl je, že v poměrně krátké době po výběru z bankomatu se peníze opět vrátily na účet (stejná částka). Mohlo by to znamenat, že si je Tomáš jen na chvíli vyzvedl a pak dal zpět, proč by to ale dělal, to nikdo netuší. Ukazuje to ale na to, že v té době byl v pořádku, kdyby peníze vybral někdo cizí, asi by je těžko vracel.

Bohužel to je naprosto vše. Po sedmnácti měsících naprostého ticha je jasné, že nejde o náhodu. Stále platí, že pokud máte jakékoliv informace, obraťte se na nejbližší oddělení Policie ČR.

Sdílet