Hlavní navigace

Soutěž: vymyslete tričko a oblékněte kamarády

14. 9. 2009 10:56 (aktualizováno) Petr Krčmář

Podzim je skoro tady a Vánoce tu budou cobydup. Rozhodli jsme se, že doplníme naše zásoby v butiku. Chceme také sortiment doplnit. Vymyslíte si svůj námět?

Pravidla soutěže jsou jednoduchá: vymyslete svůj námět na tričko, napište ho, namalujte, jakkoliv a pošlete jej na soutez (zavináč) root.cz. Čas na to máte do neděle 20. září. Poté z vašich nápadů vybereme ten nejlepší (nebo dva?) a ten použijeme. Jako autor nápadu dostanete pět triček s tímto námětem zdarma. Ostatní pak tričko najdou v butiku.

Samozřejmě přijímáme jen původní nápady, které pak budeme moci skutečně vytisknout na tričko. Prosím nepřehánějte to s barevností, ideální je jedna barva, maximálně tři. Při více barvách pak neúnosně roste výsledná cena triček, což určitě nechcete. Jde nám o náčrt námětu, nedělejte si starosti s kvalitou, máme vlastního grafika, který nám podklady vyrobí.

Jako geekové máte určitě spoustu veselých nápadů a vtípků, které byste si nechali napsat na tričko. Máte možnost si nechat udělat pět triček zdarma a ještě rozšířit svůj nápad do světa. Kromě materiální odměny vás bude hřát také věčná sláva.

Sdílet