Hlavní navigace

Mírný redesign titulní strany

14. 12. 2010 17:16 Petr Krčmář

Před chvílí proběhlo nasazení nové verze titulní strany Roota. Jedná se o drobný redesign, jehož úkolem bylo titulku zpřehlednit.

Návrh na úpravu titulní strany je starý několik měsíců a teď došlo k dokončení a nasazení nové verze. Důvodem pro úpravu bylo především zjednodušení designu. Dříve se články lámaly do dvou sloupců, což vytvářelo podivný vzhled a navíc třetí článek ze Zdrojáku už vlastně nebyl mezi „dnešními články“, ale mizel za zalomením.

V nové verzi jsou články konečně logicky v jednom proudu a vše ostatní se přesunulo do druhého sloupce. V tom jsou vidět blogy, fórum a zprávičky. Kromě toho se některé věci drobně upravily, jako například to, že ve spodní části výpisu zpráviček už není vidět autor a rubrika a vzhled se tím zjednodušuje a dozvíte se to hlavní – nadpis a odkaz.

Pravděpodobně jste si změny všimli sami, úkolem tohoto zápisku je vás spíše vyzvat, abyste se na titulku podívali blíže a případně napsali nějaké připomínky či další nápady, které by bylo možné ještě na titulce dopilovat.

Sdílet