Hlavní navigace

Náušnice s tučňákem: další přírůstek do rodiny

17. 10. 2010 11:25 (aktualizováno) Petr Krčmář

Máme doma spoustu tučňákoidních věcí a teď jsem konečně sehnal i náušnice pro svou ženu. Bylo to ale poměrně složité.

Jako správní linuxáci máme doma spoustu tučňáčích výrobků. Jen tak pro představu: rohožku, hodiny, hromadu plyšáků, obrázek na zdi, vánoční ozdoby a mnoho dalšího. Žena mi před časem řekla, že by se jí líbily decentní tučňáčí náušnice. Jasná a jednoduchá věc se ale ukázala být poměrně neřešitelnou. Buďto se tučnáci nedali sehnat vůbec, nebo rozhodně nebyli decentní a už vůbec ne správně linuxoví.

Až jsem na letošním LinuxExpu potkal Mira Hrončoka, který tam byl se svou přítelkyní Bárou. Možná, že jste je taky zaznamenali u jednoho ze stolků:

Bára měla u stánku nějaké vlastní linuxácké výrobky a mimo jiné tam měla právě náušnici s tučňákem! Samozřejmě jsem dvě hned chtěl, ale bohužel měla poslední jeden kus. Takže jsme se dohodli, že mi vyrobí další do páru. Než se tak ale stalo a než jsme se kvůli tomu znovu sešli, uplynul další půlrok, což ale vůbec nevadilo, protože v říjnu má moje žena narozeniny. Nakonec se skutečně povedlo a dar dostala:

Líbí se vám? Miro mi každopádně mezi řečí prozradil, že Bára má v plánu začít vyrábět podobné věci ve větším množství a má už doma připravenou krabici různých procesorů, švábů a součástek, které má v plánu použít. Až to vypukne, určitě si od ní budete moct koupit třeba sponky do vlasů s procesorem nebo větráčkem. Přesně takové nosívá Johanka.

Sdílet