Hlavní navigace

Libí se vám nové názory pod články?

3. 3. 2010 19:40 Petr Krčmář

Nové názory pod články a zprávičkami konečně fungují tak, jak mají. Lupa to má ale pořád „postaru“. Který ze způsobů se vám líbí víc?

Po mnoha různých úpravách a problémech jsme se dostali konečně do fáze (uff), kdy nám názory pod články fungují dle očekávání. Tedy tak, že po kliknutí na „(10 nových)“ se dostanete na kompletní výpis názorů a ty nové jsou barevně označené a je možné mezi nimi skákat pomocí kotev.

Lupa to má stále tak, jak jsme to měli dřív: po kliknutí na zmíněný odkaz se dostanete skutečně jen na výpis nových názorů. Už přečtené kusy na této stránce nevidíte.

Dřív jste si stěžovali, že tento „Lupa“ způsob vám moc nevyhovuje, protože se ztrácí kontext a není možné jednoduše zjistit, který nový komentář na co reagoval. Náš nový systém tohle řeší, stačí přirozeně vyrolovat kousek nahoru a podívat se.

Mě teď ale zajímá, jestli jste s ním více spokojeni než s tím starým nebo naopak. Je to jednak zpětná vazba pro nás, ale také vstupní podnět pro Lupu, kterou čekají také nějaké úpravy a kolegy by proto zajímalo, jestli zůstat u starého výpisu nebo použít to, co už my na Rootu máme. Klikněte si:

Který systém se vám líbí víc?

Sdílet