Hlavní navigace

Každý názor musí mít titulek

20. 3. 2008 13:12 (aktualizováno) Petr Krčmář

Máme pro vás další drobné vylepšení diskusního systému. Tentokrát se týká všech, kteří neradi vyplňují titulek u své zprávy. Každý názor sice stále musí mít titulek, ale teď ho umí vyplnit automat.

Nikdy jsem to sice úplně nepochopil, ale někteří diskutéři prostě nejsou ochotni vymyslet ke své reakci odpovídající předmět. Ale vidět je to nejen v našich diskusích, ale i při e-mailové komunikaci s velkou skupinou lidí.

Na Rootu to způsobovalo nepříjemný jev: Pokaždé, když někdo zapomněl (nebo nechtěl) vyplnit předmět, objevilo se upozornění „Každý názor musí mít titulek“. Ten část lidí zkopírovala místo předmětu.

Vymysleli jsme ale společně řešení – bylo to v diskusi snad pod nějakým článkem, už to nemůžu dohledat. To bylo právě před chvílí nasazeno. Funkce je jednoduchá: pokud nevyplníte nic vlastního, už se neobjeví hláška, ale automat sám vyplní  RE:$nazev_clanku.

Samozřejmě je pořád lepší vyplnit titulek podle toho, o jakém tématu hodláte konkrétně diskutovat, ale tohle je alespoň rozumný kompromis.

Sdílet