Hlavní navigace

Hrátky z řádky v krizi

12. 5. 2008 14:32 Petr Krčmář

Oblíbený pondělní seriál Hrátky z řádky se dostal do nepříjemné situace, kdy oběma autorům docházejí nápady a uvítali by proměnu dua na trio. Máte tipy nebo chcete sami zkusit něco napsat?

Seriál Hrátky z řádky pravděpodobně znáte. Připravují jej společně dva naši autoři: Petr Macek (autor námětu) a Ondřej Bojar. Po sedmnácti naprosto pravidelných dílech se ale dostali oba autoři do nepříjemné situace: docházejí jim nápady.

Náš „řádkový tým“ by si proto zasloužil nějakou posilu. Jednak by to mohlo vnést určité uvolnění v tom, že by se autoři střídali po třech týdnech, namísto původních dvou, ale především by nový člověk mohl nabídnout nový pohled na věc a nápady.

Možná se mezi čtenáři najde někdo, kdo by se rád zapojil. Takový člověk je samozřejmě vítán s otevřenou náručí. Pokud se ale necítíte, třeba vás alespoň napadá, o čem se ještě v seriálu nepsalo a co byste si rádi přečetli. Může to být klidně nápad na celou sérii, případně samostatný seriál. Řádka vás stále zajímá a mnoho tipů ještě určitě nebylo zveřejněno!

Sdílet