Hlavní navigace

Drobná úprava v diskusích

14. 2. 2008 14:02 Petr Krčmář

Nové diskusní fórum už nám běží čtrnáct dní a neobjevily se větší problémy. Připravili jsme ale malou změnu, která vám pomůže se na titulní straně trochu lépe orientovat – časy u nových příspěvků.

Je to čtrnáct dní, co jsme pro vás spustili nové diskusní fórum. Zdá se, že jste se v něm zabydleli docela rychle. My se snažíme upravovat nevhodné titulky, doplňovat do nich diakritiku (častý problém) a vůbec fórum hlídat.

Podle všeho to ale není příliš potřeba a vypadá to, že zatím vše funguje jako hodinky. Samozřejmě nás to těší a jsme rádi, že je stále o čem diskutovat. Poměrně rychle jsme si ale uvědomili jeden problém – na titulce byly v přehledu u aktuálních diskusí jen obecné informace Dnes, což je dost nekonkrétní a není z toho jasné, zda se jedná o pět minut nebo pět hodin starou reakci.

Proto jsme právě teď nahráli na server novou verzi, ve které už nejsou na titulce jen data, ale i časy, pokud se jedná o příspěvky z aktuálního dne. Na stránce diskusí se nic neměnilo, tam jsou časy od začátku – je tam na ně totiž více místa.

Co se týče provozu diskusí, snažíme se průběžně doplňovat do starších diskusí nálepky, nové samozřejmě olepujeme automaticky, pokud to nezvládne zadavatel dotazu.

Pár technických poznámek pro tvůrce nových témat:

  • Nebojte se diakritiky, dnes s ní už není problém
  • Nálepky se oddělují čárkami (!) nálepka „sun solaris sít“ skutečně nemá smysl
  • Dávejte pozor na titulky – jsou opravdu důležité pro orientaci ostatních

Sdílet