Hlavní navigace

Ballmer viděl v Praze mikinu Root.cz

2. 6. 2008 14:35 (aktualizováno) Petr Krčmář

Dostala se ke mě zajímavá fotka, na které je Steve Ballmer ze společnosti Microsoft. Byl nedávno v Praze a při té příležitosti zahlédl i mikinu z našeho butiku, na které je tučňák Tux.

Onen zmíněný obrázek mi přišel dnes mailem, bohužel jsem ho musel na požádání původního autora stáhnout. Pochází ze SpigiBlogu, kde je fotografií víc, můžete se na ně podívat tam. Konkrétně mám na mysli třetí obrázek.

Je na ní vidět několik lidí, v popředí je Steve Ballmer a kousek za ním je k vidění osoba v mikině Root.cz! Pokud jste nepoznali, na obrázku je Jakub Vrána. „Pozval mě tam Štěpán Bechynský z Microsoftu, se kterým se znám ještě z Čekie, kde on pracoval a moje máma tam byla ředitelka. Měl jsem možnost Ballmerovi položit pár otázek stejně jako ostatní pozvaní, ale nevyužil jsem toho,“ řekl mi o původu obrázku sám Jakub.

Martin Hassman o fotce napsal: „Ballmera v Praze vítali lidé s tučňáky (na fotce je známý vývojář a exhibicionista Jakub Vrána).“ A Tomáš Krause dodal: „Co tam dělá? Ten se dostane všude, je jak Forrest Gump.“

Díky Jakube ‚Forreste‘ Vráno!

Aktualizace: Jakub má na svém blogu přímo fotku, na které si třese rukou s Ballmerem. Opět nemám právo ukázat, takže alespoň link.

Sdílet