Hlavní navigace

ODHALENÍ: Kdo je v Tajném klubu zpívajících přednášejících?

1. 2. 2010 9:59 (aktualizováno) Martin Hassman

Na českém internetu byl klub znám pod zkratkou TKZP, ovšem její význam byl přísně tajný. Až na vsetínském Barcampu vše prasklo. Během své přednášky jsem neúmyslně vystřih' pár secvičených tanečních kroků, což neuniklo pozornosti slečny v publiku.

Nedá se nic dělat. Dlouho jsme se na vývojářských akcích skrývali před světem showbyznysu, ale teď musíme s pravdou ven. Toto je naše první první odhalení!

Věrným členem Tajného klubu zpívajících přednášejících je Karel Minařík. Jeho nejlepší hit se stal nejen jeho životním krédem, ale i tématem řady přednášek i článků. Určitě tušíte, o jaký hit se jedná. Je věnován jeho životní lásce. Pro kontrolu:

Nejinak je tomu u Kateřiny Holcmanové z českého Googlu. Ta totiž nejen pravidelně zahajuje český Google Developer Day, ale její pěvecké exhibice před plným sálem geeků prostě nemají ve světě showbyznysu obdoby.

Kdo bude další? Určitě ho znáte. Je to PHP expert. Je to SEO expert. A navzdory svému příjmení má perfektně zabarvený hlas. Toto je video z jeho vystoupení na tradičních hudebních Open Monday.

Posledním členem, kterého zde představím, je rocker Adam Javůrek. Osoba známá hlavně ze sociálních médií. Podívejme se na videoklip k jeho hitu Rock jinak.

To ale není vše. Tajný klub zpívajících přednášejících (který teď už není tak úplně tajný) má členů mnohem víc. A nikdy – zdůrazňuji nikdy – si nemůžete být jisti, zda právě nesedíte na přednášce některého z nich!

Podívejte se na přednášejícího pozorně, sledujte jeho kroky, vnímejte jeho gesta, naslouchejte rytmu jeho hlasu. Pokud si při tom vybavíte jakoukoliv píseň, je jasné, že TO JE ON, neboli objevili jste dalšího člena Tajného klubu zpívajících přednášejících.

A pokud už některé další členy odhalíte, rozhodně si to nenechte pro sebe.

To není vše. Další odhalení vám přináší přímo bývalá moderátorka rádia Bonton Eliška Hutníková.

Sdílet