Hlavní navigace

Martin Hassman: nejen o prohlížečích - Témata označená nálepkou gowalla

  • Máme tu návody k Foursquare a Gowalle pod Creative Commons

    O Foursquare i Gowalle toho bylo už napsáno dost, ale zatím stále chyběly návody pro začínající uživatele. A těch přibývá (hlavně u Foursquare). Dobrá zpráva je, že konečně návody máme. A dokonce pod Creative Commons licencemi. Marek Lutonský napsal návod Proč a jak používat geolokační hru Foursquare.
    3. 5. 2011 23:18
  • Nikdy jste neměli lepší příležitost zkusit Gowallu než teď - jako vážně 8-)

    Možná jste už o Gowalle slyšeli. Pokud ne, přečtěte si představení Jak jsem na Václaváku našel nové jízdní kolo. A proč ji zkusit právě teď? Protože v prosinci s ní můžete vyhrát dárek. Stačí se pravidelně čekovat a mít trochu štěstí. Vyhrát můžete od malého iPoda třeba po Macbook Air. Ceny se každý den mění, podrobněji jsem to popsal v dalším článku.
    2. 12. 2010 12:48 (aktualizováno)
  • Gowalla konečně i pod Symbianem

    Pokud vás zaujala Gowalla, ale nemohli jste ji používat, protože jedete na Symbianu, mám pro vás dobrou zprávu. Stačí stáhnout nově vydanou Operu Mobile 10.1 beta a můžete Gowallu spustit. Nová Opera Mobile totiž (konečně) podporuje geolokaci. Stačí v ní otevřít m.gowalla.com a můžete používat Gowallu prakticky stejně jako ostatní uživatelé, snad jen až na posílání fotek.
    16. 7. 2010 10:45 (aktualizováno)
  • Pojďte s námi na Checkovací muzejní noc, ať s Foursquare nebo Gowallou

    Již za dva týdny proběhne Pražská muzejní noc. Muzea a galerie v Praze se během ní otevřou všem zdarma. Nám se to moc líbí. A protože se nám také líbí Gowalla a Foursquare (Co to je? Viz níže), tak jsme spolu s Matesolou a Eliškou vyhlásili Checkovací muzejní noc. Co se bude dít Celou noc si můžete užít hned dvakrát. Jednak onu návštěvu muzeí a galerií. Můžete si vybrat z téměř 30. Přímo na webu si je ohvězdičkujte a máte vlastní program.
    7. 6. 2010 9:37 (aktualizováno)
  • Pojďte hrát Gowallu aneb jak jsem na Václaváku našel nové jízdní kolo

    To jsem se o krásném jarním dnu vydal na Václavské náměstí a měl jsem zrovna štěstí. Našel jsem totiž žluté jízdní kolo. A to podotýkám zcela nové. Hned jsem si ho vzal. Pak jsem u sochy svatého Václava položil jeden pár krásných dívčích bot a na oplátku sebral pár skleněnek. To mi přišlo jako férová výměna, kterou světce nezahanbím. A protože den byl teprve přede mnou, vyrazil jsem směr Staré město. Na Staromáku mě totiž čeká výměna další…
    22. 7. 2010 16:15 (aktualizováno)