Hlavní navigace

Gowalla konečně i pod Symbianem

16. 7. 2010 10:45 (aktualizováno) Martin Hassman

Pokud vás zaujala Gowalla, ale nemohli jste ji používat, protože jedete na Symbianu, mám pro vás dobrou zprávu. Stačí stáhnout nově vydanou Operu Mobile 10.1 beta a můžete Gowallu spustit.

Nová Opera Mobile totiž (konečně) podporuje geolokaci. Stačí v ní otevřít m.gowalla.com a můžete používat Gowallu prakticky stejně jako ostatní uživatelé, snad jen až na posílání fotek.

Co je to Gowalla?

Jedná se o zábavu, o sociální síť, o geolokační hru. To vše zároveň. V každém případě vám může zpříjemnit jak vaše každodenní cestování městem, tak víkendové výlety.

Proč je Gowalla tak zajímavá zjistíte přečtením Pojďte hrát Gowallu aneb jak jsem na Václaváku našel nové jízdní kolo. Další popis najdete v Gowalla: Geocaching 2.0 pro chytrý telefon a že se dá k něčemu opravdu využít se dozvíte na Gowalla – virtuální geocaching a jeho využití pro knihovny.

A pokud se snad bude divit, proč je na Václaváku tolik mývalů, tak se nedivte. Vysvětlení je prosté. A může za to tahle osoba, ukažme si na ni.

Pokud nějakého mývala najdete, víte co s tím udělat. Ale radši mu s sebou vemte i nějakou vodu, ať ta vedra zvládne. On přeci jen Václavák není zrovna nějaký Řáholec.

BTW Na Gowalle mě najdete celkem snadno.

Sdílet