Hlavní navigace

Martin Hassman: nejen o prohlížečích - Témata označená nálepkou Akce

  • Jaká byla Ostrava on Rails

    Včera skončila konference Ostrava on Rails, první akce v Čechách zabývající se nadějným frameworkem Ruby on Rails. O konferenci už napsali Misha (první den, druhý den) a Jan Kubr včetně přehledu témat (se zápiskem se přidal i David Majda, kterého na RoR zjevně nejvíce zaujalo, že nebude muset tolik pracovat). Nebudu tedy opakovat vše a raději zmíním jen několik postřehů.
    26. 1. 2008 23:23 (aktualizováno)
  • Ostrava on Rails

    Tento pátek a sobotu se koná v Ostravě konference Ostrava on Rails zaměřená na problematiku jazyka Ruby a frameworku Ruby on Rails. S Ruby jsem již experimentoval, ale RoR znám pouze z fascinujících vyprávění od Davida, tož su docela zvědav, co na nás v tej Ostravě vybalí. Pokud jedete do Ostravy taky, tak se určitě potkáme.
    26. 1. 2008 23:23 (aktualizováno)
  • Jaký byl ručníkový den

    Minulý pátek jsem se zúčastnil akce ručníkový den. Koupil jsem si pro tu příležitost nový ručník v zářivých barvách (přeci jen mé stávající ručníky mi nepřipadly dostatečně vhodné pro nošení v lepší společnosti) a vyrazil s ním do pátečního dne. Byl jsem zvědav na večerní pražský sraz všech stopařů. Nezklamali, již v pět hodin byly u Letenského zámečku plné dva stoly a další a další stopaři přicházeli. Tak jsme postupně zaplnili asi šest stolů. Celkem přišlo odhadem necelých osmdesát lidí.
    26. 1. 2008 23:15 (aktualizováno)
  • A nezapomeňte si v pátek ručník!

    Tento pátek (25. května) je ručníkový den. Fanouškové Stopařova průvodce po Galaxii od Douglase Adamse nejspíš tuší. Ručníkový den je poctou panu Adamsovi, a protože Stopařův průvodce je dílem poněkud netradičním (alespoň my fanouškové si to myslíme), je i tato pocta skládána poněkud netradičním způsobem.
    26. 1. 2008 23:15 (aktualizováno)
  • Jaké bylo Appleforum 2007

    Včera proběhlo Appleforum 2007. Po zkušenostech z akcí typu LinuxEXPO jsem byl překvapen spíše komornějším založením. Na akci byli dlouhodobí i čerství uživatelé Maců, potenciálních zájemců zde bylo méně. K příjemné atmosféře celé akce přispíval moderátor Jakub Železný. Tady by se mohli organizátoři linuxových akcí trochu inspirovat. Celá debata se tak nepohybovala příliš v technickém jako spíše v přátelském duchu.
    24. 4. 2008 15:59 (aktualizováno)
  • Appleforum 2007

    Za dva týdny proběhne Appleforum 2007, akce iniciovaná redakcí serveru MůjMac určená jak pro běžné uživatele Maců, tak pro potenciální zájemce o tuto platformu. Obsah podle pořadatelů máte šanci ovlivnit zasíláním svých témat a dotazů, základní program se věnuje hlavně problémům začínajících uživatelů, kancelářským aplikacím, iPodům, videu a grafice. Pro účast na akci je třeba registrace.
    24. 4. 2008 16:00 (aktualizováno)