Hlavní navigace

Kradete? Máte nelegální Windows? Budete mít tmu

12. 2. 2010 21:35 (aktualizováno) mihun

Jeden z nejznámějších produktů firmy Microsoft je operační systém Windows. Koupí tohoto operačního systému získáváte přístup nejen k zabudované funkcionalitě, ovladačům či bezpečnostním prvkům, ale i možnost provozovat aplikace napsané pro tento systém.

Spousta chudých a hlavně nemorálních lidí tento systém krade. Je to přeci tak snadné. Stejně tak snadné je ukrást rohlík v samoobsluze nebo třeba okrást vlastní babičku, že?

Microsoft přijal opatření na ochranu svých investic a to ve formě aktivačního nástroje Windows Activation Technologies. Ve chvíli, kdy systém objeví nelegální kopii Windows 7, obrazovka zcela zčerná a objeví se upozornění, že se jedná o nelegální kopii. Technologie Windows Activation se stáhne v rámci Windows Update, pravděpodobně 16. února 2010.

Jediný bezvirový a bezpečný způsob, jak vyřešit situaci s nelegálními Windows 7 je si je legálně koupit. Pokud jste byli podvedeni prodejcem, třeba na internetové aukci, kontaktujte firmu Microsoft.

Krást OS a software obecně není vůbec  potřeba. Lidé používají placený, složitý profesionální software jen a pouze tehdy, když vědí, jak pomocí něj vydělávat. V jiném případě jeho používání nemá vůbec žádný smysl. Jedná se naopak o bezpečnostní hrozbu. Kradené Windows 7 jsou nejen nestabilní, ale mohou vykrádat vaše soukromá data nebo krást Vám peníze z Vaší debetní/kreditní karty.

Vyberte si operační systém podle ceny:

Systém Windows

Windows 7 – cenové nabídky

Systém Linux (jádro Linux)

Ubuntu Linux – 0 Kč,

Fedora Linux – 0 Kč

gNewSense – 0 Kč,

Jste student a chcete profesionální software od firmy Microsoft, abyste se mohli učit? Chcete zaručeně funkční, zaručeně originální software bez keygenů, cracků a trojanů? Klikněte sem.

Sdílet