Hlavní navigace

Tři videa

20. 6. 2008 20:28 (aktualizováno) Martin Hassman

Au! Dostal jsem babu. A protože se jedná o videobabu, tak zde uveřejním tři zajímavá videa, která mi zůstala v paměti a zůstanou v ní ještě pěkně dlouho.

Supermarket 2.0

Tohle video na téma Web 2.0 v praxi jsem tu už kdysi uváděl, ale opakování je matka moudrosti a navíc blíží se okurková sezóna a článků o Web 2.0 si nejspíš opět užijeme. Takže jak vypadá takový Supermarket podle pravidel Webu 2.0?

[youtube e9MgHuitMwU]

Nepřerušit řetězec

Před časem se vyrojily desítky videí postavených na nepřerušení řetězce (kulička ťukne do bubínku, bubínek zabubnuje a ťukne do další kuličky, která…). V Japonsku na tohle téma vznikla i řada reklam a velmi povedených, ale objevily se i parodie jako je tato (což je samozřejmě taky reklama).

[youtube Slh03uk88Ko]

Co je to EMO?

Mladí si vymýšlí spoustu „novinek“, se kterými my starší přestáváme držet krok (což je také jeden z příznaků stárnutí) a musíme to pracně dohánět. Víte třeba, co je to EMO? Pokud ne, následující video vám to vysvětlí, ovšem slovy dívky z videa: „Já nevím, jak vám to říct, protože jste úplně vypatlaný“. Schválně při tom přemýšlejte: je to myšleno vážně nebo je to snad jen vtip?  BTW takhle nějak si představuji typickou uživatelku blog.cz 8-)

[youtube _DrLFFkHX1Y]

A babu dál posílám Petru Krčmářovi, Pavlu Cvrčkovi a Davidu Grudlovi.

Sdílet