Hlavní navigace

Martin Hassman: nejen o prohlížečích - Témata označená nálepkou twitter

  • Romeo a Julie zemřeli v přímém přenosu na Twitteru

    Za vším hledej Twitter. I za příběhem nejslavnější zamilované dvojice. Romeo a Julie zemřeli sledováni několika tisíci užaslých followerů doslova s posledním tweetem na rtech. I'll lie with thee, tweetnul ještě naposledy Romeo. Polknul tablety, zapij je whiskou a za chvíli již přestal dýchat. Pak se probrala Julie. Našla mrtvého Romea. Stihla napsat ještě několik tweetů své rodině, aby s posledním tweetem zemřela i ona…
    28. 5. 2010 14:55 (aktualizováno)
  • Co dělat, vždy napoví - jedině geekpřísloví

    Přísloví má teta Kateřina moc ráda. Ale netuším, jak se jí líbí geekpřísloví. Nemám vůbec páru, co vám odpoví na takové „Google indexuje pomalu, ale jistě“. Možná se zatváří stejně jako na obrázku. Nebude totiž znát slůvko indexovat a to ji rozčílí. A zcela jistě nebude tušit, kde bydlí ten pan Google, o kterém je tu řeč. Možná jí budete chtít dodat „Starého BFU novým kouskům nenaučíš“, ale to nedělejte nebo ji už opravdu urazíte.
    4. 5. 2010 8:55 (aktualizováno)
  • Hrají Romea a Julii. Právě teď! Na Twitteru

    A nemá v tom prsty nikdo jiný než Královská shakespearovská společnost, která se rozhodla uspořádat veřejné představení na méně obvyklém jevišti – na Twitteru. Více říká web Such Tweet Sorrow, kde se píše: Two families in the same town have loathed one another for years. But a boy from one and a girl from the other fall in love – deep, sweet and destructive. You know the tale of Romeo and Juliet but now you can see it happening live and in real time – in modern Britain and on Twitter…
    4. 3. 2011 0:43 (aktualizováno)
  • #SongsInCode #CZ - přidáte se?

    Borek včera zahájil českou variantu programátorské řetězovky #songsincode (popis). A během noci se celkem ujala. Twitter archiv bohužel po nějaké době mizí. Dnes je tak již jednou pro vždy ztracena řada podobných akcí (včetně plného záznamu nezapomenutelné akce Mr. Retweeta). Vytvořil jsem proto malý archiv alespoň zde.
    27. 8. 2009 11:32 (aktualizováno)
  • Jak vám může Twitter zničit život?

    Prostě tím, že ho budete používat AŽ MOC. [youtube NlZcHwsa6CU] Tak doufejme, že tohle se mě nestane 8-) BTW je zajímavé, že mezi videi o Twitteru nenajdete téměř jediné, které bychom mohli označit za normální. Že by nějaký signál? 8-)
    17. 4. 2009 8:57 (aktualizováno)