Hlavní navigace

Zpráva od návštěvníka vašeho blogu

23. 4. 2008 12:54 (aktualizováno) Svatopluk Vít

Chci udělat radost šéfredaktorovi a zároveň také potěšit neznámého návštěvníka mého blogu. Dost bylo koňů v blogu, je čas na kočky. Ta zpráva od návštěvníka si žádala blog příspěvek o britské kočce, kterou vlastníme. Pokud jste striktní IT a chcete odborné články, není tento zápisek pro vás.

Nejdříve ta zpráva :

 "zdravim, hezky blog, Nechcete taky blognout fotky svoji nejkrasnejso britske modre kocky ?"

Mám čtenáře svého blogu rád a snažím se jim celkem vyhovět. Dovolím si tedy tuto odbočku. Pokud vím, koně ne, o jiných zvířatech není zakázáno psát a navíc to vezmu z pohledu IT. Uvedený tazatel neuvedl svůj e-mail, takže mu nemůžu odpovědět jinak, než tímto zápiskem.

Žít s kočkou je docela sranda. Je to úplně jiné, než se psem. Kočka je velká osobnost. Naše kočka je například osobnost v tom, co bude jíst. Kočku například nedonutíte jíst cokoliv, pokud se rozhodne, že jíst nebude, tak nejí. Hlad jí nedonutí. Navíc je naše kočka celkem vybíravá.

IT se dá do života s kočkou dostat celkem jednoduše. Když jsme se rozhodovali, jaké zvíře si domů pořídíme, hledali jsme na internetu. Vybírali jsme z několika chovatelských stanic. S chovatelkou jsme komunikovali pomocí e-mailu. Obrázky kočky jsme viděli také na internetu. Cestu k chovatelce jsme také hledali v mapách na internetu. Fotky z nového domova šly po internetu a i naše kočka si vedla svůj mini deníček na internetu. Pak se narodila dcera a kočka už se k internetu moc nedostala.

A na závěr jen malý osobní vzkaz :
Milý Sh, pokud chcete, mrkněte na tuto stránku. Snad tam najdete, co hledáte.

V akci tak můžete vidět redakční systém Joomla! s několika komponentami, celé nastavení bylo hotové za asi hodinu (včetně tvorby grafiky pro šablonu). Zbytek byl doplňován průběžně. Pro tyto účely byla volba Joomly! velmi dobrá.

Sdílet