Hlavní navigace

Petr Krčmář: blog nejen o Linuxu - Témata označená nálepkou Prolux

  • O Proluxu se nesmí říkat "jak svině"

    Tak celý případ Měšeč.cz vs Prolux je u konce, vydavatelství splnilo požadavek soudu a odstranilo z diskuse spojení „jak svině“. V březnu jsem psal o tom, že jsme vyhráli soud proti Proluxu a nemusíme odstraňovat diskusi, ve které je firma označována za podvodnou firmu, která lže. Původní rozsudek nutil vydavatele názory smazat, ale firma se nedala a podala odvolání. Podle odvolacího soudu tak nakonec stačí smazat spojení „jak svině“…
    10. 10. 2011 11:24 (aktualizováno)
  • Internet Info vyhrálo kauzu Prolux!

    Trvalo to jenom rok a výsledek se dostavil – Internet Info vyhrálo soud proti firmě Prolux a nemusí mazat spornou diskusi. Poprvé jsem o kauze Prolux psal před rokem, kdy firma vyhrála soud proti našemu vydavatelství. Ten byl podle rozsudku nucen smazat diskusi na našem sesterském serveru Měšec.cz, podle kterého „Společnost PROLUX lže jak svině“. Samozřejmě jsme se nedali a proti rozsudku jsme se odvolali.
    10. 10. 2011 11:24 (aktualizováno)
  • Internet Info se brání a odvolalo se proti firmě Prolux

    Určitě víte, že firma Prolux úspěšně zažalovala naše vydavatelství, které podle výroku soudu musí smazat diskusi proti této podivné realitce. Firma se ale nedala a odvolává se. Nedávno jsem tady na blogu psal o tom, že společnost Prolux zažalovala naše vydavatelství a nutí server Měšec.cz smazat nepohodlnou diskusi. Podle diskuse pod předchozím blogpostem je zřejmé, že vás to zajímá a mám pro vás další informace o tomto případu.
    10. 10. 2011 11:24 (aktualizováno)
  • Prolux donutil Internet Info smazat diskusi

    Naše vydavatelství Internet Info, s.r.o. prohrálo soudní spor týkající se internetových diskusí. Podle rozsudku je provozovatel zodpovědný za diskusi pod články. V poslední době se opět mezi odbornou veřejností diskutuje o tom, jestli mají veřejné internetové diskuse vůbec smysl. Provozovatelé jsou obvykle spíše proti a argumentují velmi nízkou hodnotou informací v diskusích. Tvrdí, že většina příspěvků jsou jen anonymní výkřiky, které jsou naprosto nehodnotné.
    10. 10. 2011 11:24 (aktualizováno)