Hlavní navigace

Martin Hassman: nejen o prohlížečích - Témata označená nálepkou thunderbird

  • Den, kdy nám zabily Thunderbird? - 2. část

    Je to již víc jak dva měsíce od mého příspěvku Den, kdy nám zabily Thunderbird? Problematika se mezitím probírala na mnoha místech i zde na Rootu v článku Jak si povede Thunderbird bez Mozilly? Tento týden nastal zajímavý zvrat, když oba placení vývojáři Thunderbirdu nejprve Scott MacGregor a později i David Bienvenu prohlásili, že příští týden v Mozilla Corporation končí.
    24. 4. 2008 15:22 (aktualizováno)
  • Přebrodit Jordán? Nebo Thunderbird?

    Přebrodit Thunderbird je auto vyráběné ve Spojených státech Ford motorovou společností. To přihlásilo výrobu do 1955 modelového roku jako dvousedadlový automobil sportovní auto; unlike povrchně podobný (a lehce dříve) Chevrolet korveta, Thunderbird byl nikdy prodáván jako plnohodnotný sportovní vůz. Ford popsal to jako osobní luxusní automobil, popis, který jmenoval nový tržní segment.
    24. 4. 2008 15:34 (aktualizováno)
  • Den, kdy nám zabily Thunderbird?

    Ne nebojte, ten den ještě nenastal, ale přijít může a to brzy. Jelikož teď nemám moc času na psaní (zasvěcení ví proč 8-) a protože mne Adam s Pavlem už stejně předběhli, jen odkážu: Pavel Cvrček: Debata nad budoucností Thunderbirdu a Debata nad budoucností Thunderbirdu II Adam Hauner: Mozilla se chce zbavit Thunderbirdu a Leť, Thunderbirde, leť
    24. 4. 2008 15:35 (aktualizováno)