Hlavní navigace

Jsem nejčtenější blog!

4. 3. 2010 12:55 (aktualizováno) Svatopluk Vít

Tedy mezi čtenáři, prohlížejících root.cz v době od 8:30 do 9:15 a snídajících míchaná vejce, používajících notebook v rozlišení 1024×768. Že se vám to zdá nějaké podivné? Je to jen má vtipná reakce na článek rozplývající se nad tím, jak je jeden web čtený.

Četl jsem v novinách a následně i na zpravodajském serveru idnes.cz, že jsou prý nejčetnější na rychlém internetu. Ta kategorie mi připadá nějaká uměle vytvořená. Buď jsem nejčtenější na celém internetu nebo nejsem.

Kde je pravda? Proč se vymezuje jakýsi „rychlý“ internet? Mám to chápat tak, že na pomalém internetu nejčtenější nejsou? A pokud ano, proč tomu tak je (patrně spousta reklamy, kterou si lidé na pomalém internetu neužijí a načtení jim dlouho trvá, proto na idnes nechodí)? Kdo mi tuto PR zprávu vysvětlí rozumně? Nepřijde vám, že je to uměle vytvořená kategorie, ušitá na míru?

Máme doma kočku. Britskou modrou. A žádnou jinou. Občas, když ji hladím, škádlím ji tím, že jí říkám, že ji máme ze všech koček, které doma máme, nejraději. Nepřijde vám to něco podobného? Proč si s námi hrají tuto hru na slovíčka? Že by reklamština?

Je původní článek reklamština?

Sdílet