Hlavní navigace

Petr Krčmář: blog nejen o Linuxu - Témata označená nálepkou ZTE Blade

  • CyanogenMod 7.1 na ZTE Blade

    Před týdnem vyšel CyanogenMod 7.1. Počkal jsem pár dní a včera jsem provedl instalaci do svého ZTE Blade. Jaké jsou zkušenosti? CyanogenMod 7.1 je k dispozici asi týden, ale já jsem se k instalaci do svého ZTE Blade dostal teprve včera. Byla naprosto triviální, ze stránky k tomu určené jsem si stáhl všechny tři soubory: samotný systém, Google Apps (ano, tady je i Market) a vylepšený Google Talk. Všechno jsem hodil na kartu do adresáře ROM.
    24. 11. 2011 11:29 (aktualizováno)
  • ZTE Blade: instalace CyanogenMod 7

    Před několika dny jsem tu psal o svém novém telefonu ZTE Blade. Mám v něm alternativní systém CyanogenMod, který je lepší než originál. Když jsem si kupoval ZTE Blade, přečetl jsem si v recenzích, že dodávaný systém není nic moc a je záhodno ho vyměnit za něco lepšího. O koupi tohoto modelu rozhodl i fakt, že jej podporuje CyanogenMod a upgrade by proto neměl být problém. Navíc mám po ruce Adama, který má s Androidem velké zkušenosti, takže bylo rozhodnuto.
    25. 12. 2011 0:12 (aktualizováno)
  • ZTE Blade: našlapaný Android za pár korun

    Pořídil jsem si nový telefon. iPhone už mě hodně omezoval a Android za ty dva roky dospěl do velmi pozoruhodného stádia. Nastal čas ke změně. Už delší dobu jsem byl nespokojený se svým iPhone. Je sice pořád v perfektní kondici, ale některé věci mě na něm hodně omezovaly a na starším telefonu už nefungovaly některé nové aplikace. Začal jsem postupně dozrávat k tomu, že změním telefon i platformu. Android byl jasná volba, dneska je to dospělý systém. Jen jsem nebyl přesvědčený o žádném zařízení.
    10. 10. 2011 11:23 (aktualizováno)