Hlavní navigace

Kindle za pár (sto)korun

28. 6. 2011 9:22 (aktualizováno) Svatopluk Vít

Stále si vnitřně pohrávám s ideou, že si pořídím čtečku Amazon Kindle. Zatím jsem se nerozhoupal (a nenašetřil), ale zcela náhodou jsem narazil na poměrně zajímavou nabídku od subjektu, který to má v náplni práce, ale rozhodně bych to od něj asi nečekal. Předplaťte si nás a Kindle je váš.

Tento článek určitě není reklamní, ale informační. Narazil jsem na stránku, kde je k mání roční předplatné novin a k němu dostanete čtečku Amazon Kindle 3 (Wi-Fi). Nabídka vypadá docela dost lákavě. Pokud totiž odečtete cenu „klasického“ předplatného od „dárkového“ předplatného, vyjde vám, že za Kindle „dáte“ 1 163 Kč. Zajímavé na celé nabídce může být to, že se nejedná o předplatné elektronické, ale klasické papírové noviny (alespoň to není nikde deklarováno).

Pokud máte zájem o Kindle a o noviny v něm, asi máte smůlu. Naopak pokud chcete noviny a dárek v podobě Kindle opravdu za pár stokorun, přijde mi tahle nabídka dobře postavená. Bohužel to platí jen do 30.6.2011, takže kdo chce, ať pospíchá. Já už to asi nestihnu. Je docela dobře možné, že to bude probíhat i dál, kdo ví.

Sdílet