Hlavní navigace

Názor ke článku Jak blbec do diskusí přišel od GVKB - Víra v nejrůznější kulty učinila z lidí na...

  • 5. 5. 2011 16:45

    GVKB (neregistrovaný)

    Víra v nejrůznější kulty učinila z lidí na světě blbce a srážka s blbcem blbě dopadne, protože blbec je logicky blbý.
    Cesta ke slušnosti je spojená se tím že se musí blbec očistit od všech kulturních blbostí, které on uctívá a mnoho je miluje, kulturní blbosti jsou duševní špínou, díky které je v člověku málo slušnosti a mnoho sprostého myšlení a konání.
    Na počátku zde byl šaman u kmene, který pomocí kultů dělal z divochů kulturní lidi, v současnosti je zde internetový kulturní administrátor, který zase maže vše, co podle něj neodpovídá současným kulturním názorům.
    Kultura znamená nadměrné uctívání něčeho, o čem nemáme dostatek informací, protože pokud bychom měli o tom dostatek objektivních informací, nejspíše bychom to neuctívali.
    Lidi kdysi vytvořili test inteligence a bohužel zapomněli vytvořit i test blbosti, která je způsobená uctíváním kultů.
    Jakmile začal člověk uctívat kulty, musel za trest okamžitě opustit přírodní ráj a začít žít v kulturním civilizačním očistci, ve kterém se neustále sráží s blbci, co věří nějakému ubohému kultu.
    Mnozí si kult spojují nejvíce s náboženstvím, ale kult je i móda kdy si kupujeme nové věci a přitom by nám ty staré věci mohli ještě dlouho sloužit.
    Největším kultem jsou dneska peníze, bavte se, o čem chcete, nakonec se budete bavit o penězích, protože jsou pro vás peníze největším kultem, který v materielní společnosti nejvíce uctíváte.
    Uctívači kultu peněz vládnou pomocí peněz tomuto materielnímu světu a s lidmi a národy jako s loutkami snadno manipulují a nutí je sloužit tomuto kultu a uctívat tento kult jako by peníze byli něčím bez čeho zde nelze žít.
    Znáte snad osobně někoho, kdo dokáže spokojeně žít v materielní společnosti bez peněz, protože je považuje za ubohý sobecký kult, který lidem vypláchne mozek a učiní z nich ubožáky a žebráky.
    Díky Bohu se smát blbcům mohu, takt to je že ten druhý blbec je.