Hlavní navigace

Názor ke článku Jak blbec do diskusí přišel od backup - nejvetsi evropske diskuzni forum je myslim heise.de. Tam...

  • 7. 8. 2010 23:48

    backup (neregistrovaný)

    nejvetsi evropske diskuzni forum je myslim heise.de. Tam byl nekdy v letech 2003-2007 castym hostem jeden z nejznamejsich svetovych trollu - jakysi 'analuest'. Skoro kazdy kdo kdy pracoval v tech letech v nemecke jazykove oblasti vi, o koho se jedna. Tento troll ma dnes zaznam na wiki a heise forum vede dokonce statistiku nejaktivnejsich trollu, kolikrat kdo byl banovan, jak casto byl plonkovan, vsechno pekne statisticky podchyceno. Nikdy prispevky 'analuesta' nemazali a presto to jejich diskuznim forum neuskodilo.

    Pro pana Krcmare by byl 'analuest' blbec. A v tom je ten problem, kdo urcuje kdo je blbec. Urcuje to pan Krcmar, Vaclav Klaus nebo kdo. Mnohdy staci mit smysl pro humor a pojednou je z blbce inteligentni diskutujici.

    Analyzou na heise.de se zjistila zajimava skutecnost, na ktero zde upozornili jiz nekterei diskutujici. Analuest jednou rozdmychal cilenymi provokativnimi prispevky 1461 odpovedi u banalni zpravicky o windows servru. U kvalitnich zprav s nejakym hodnotnym obsahem se nechytal. Potvrzuje to jiz zminenou odpozorovanou zavislost. Diskuze plne 'blbcu' jsou obrazem zpravodajskeho portalu.

    Moje doporuceni: nechte to bejt, delate z komare velblouda.