Hlavní navigace

Názor ke článku Jak blbec do diskusí přišel od Anonym - Narážíte na anonymitu, tak pokud vám vadí noname...

  • 3. 8. 2010 15:11

    Anonym (neregistrovaný)

    Narážíte na anonymitu, tak pokud vám vadí noname identity, jednoduše zaveďte registrace nebo benefity v případě napsaného jména jako to mají zpravodajské a informační servery (Seznam,Lidovky, částečně i Živě.cz atd.) a budete mít klid. V opačném případě vám nezbývá nic jiného než je zmíněno, registrace a následně otravné vypisování a nastavování pro nově příchozího. Nebudete mít sice enormní počet přispivatelů ale v jistém smyslu si nebudete už moci stěžovat na vulgaritu anonymů.
    Vy tohle prostě strašně prožíváte a místo toho aby jste zavedl registraci dšíte síru na někoho kdo tohle přesně čeká a raduje se z toho. Myslím si také, že registrace pro vulgární uživatele je výhra, docílí disharmonie a chaosu, znechutí provozovatele webu a podepíše se na počtech aktivních uživatelů.
    Blbce nevymlátíte ani je nepřesvědčíte o tom, že vám záleží na uživatelích a ne hlupácích co svoje duševní exkrementy používají místo přesvědčivých argumentů. Pouze je odsunete jinam kde budou působit a nebo zvláště otravné identity budou stále otravovat, jistě znáte toto: "Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded".
    Ale abych se vrátil k vyřešení tohoto problému, jelikož jsem příznivce registrací a banování což bude pro vás časově a technicky nejjednoduší tak vám to doporučím, ostatně i jiní k tomu mají nejblíže. Ovšem co se týče skrývání a hlasování pro příspěvky mi připadá příliš komplikované a myslím si, že bez promyšlení zásadních detailů to půjde nějakým způsobem obejít, nic proti vám pane Krčmáři. Volba moderátorů je dle mého názorů docela účinný fašistický prostředek jak přehodit odpovědnost na druhého člověka, osobně s tím mám nemilé zkušenosti, ale můžete to zkusit.
    Napsal jsem toho trochu víc abych vám trochu pomohl a možná i trochu povzbudil, aby jste na to pohlížel trochu s humorem nad lidským nihilismem, doufám, že to velice rychle vyřešíte a se srdečným pozdravem

    Lukáš Šimůnek