Hlavní navigace

Názor ke článku Oživit nebo pohřbít? od Miloslav Ponkrác - [18] Vzhledem k tomu, že mě živí programování...

  • 25. 4. 2008 17:25

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    [18] Vzhledem k tomu, že mě živí programování pro Windows, a vzhledem k tomu, že se setkávám se spoustou lidí, tak mohu říci, že neznám JEDINÉHO člověka, který by na Visty nenadával. Ba zatím všichni se po čase velmi rádi vrátili k XP.

    Výkon Vist je bohužel horší, než v XP. I sám Microsoft přiznává mnohem horší výkon v souborových operacích a síťových operacích u Vist oproti XP. To dokonce přiznal i sám MS, kdybyste náhodou proti tomu chtěl protestovat a "pracuje na opravě". Jinak zajímavé je, že ze všech lidí co znám (a jsou jich stovky) do jednoho hlásí pomalejší práci, nikoli svižnější, jak uvádíte Vy - a to někteří mají opravdu výkonová děla.

    Ale ať netvrdím nic černobíle, když to tak čtu, z těch pár stovek lidí z branže co znám fyzicky se všichni modlí aby proboha nemuseli na Vistách dělat - a většina z nich si měsíc až dva práci naplno na Vistách vyzkoušela. Pokud vezmu lidi co znám pouze virtuálně tak zhruba 1% lidí si Visty pochvaluje a většinou hrozně fanaticky vykládá jak Visty jsou super a lepší, než XP, 95% dalších se křižuje, kdykoli slyší Vista, nebo WOW a snaží se zůstat na XP, a zbylí čtyři krčí rameny, a 4% říkají, škoda, že XP 64 bit nezvládne mých 8 GB RAM, tak co mám dělat a bohužel musím na Visty.