Hlavní navigace

Názor ke článku Když se dva perou, správce se směje od D.A.Tiger - [46] Ano, já to vidím podobně, s tím rozdílem...

  • 20. 6. 2008 23:04

    D.A.Tiger (neregistrovaný)

    [46]
    Ano, já to vidím podobně, s tím rozdílem že nekoukám na TC.

    [48]
    Sorry, ale v prvé řadě by mě mě zajímalo, kde jsem takový mýtus vytvořil? Ta Vaše poslední poznámka v předešlé reakci se mě docela dotkla. Tím, že jsem snad naznačil, že jiný filemanager umí totéž (a možná i něco navíc) jak TC? To je mýtus? ( a to se nezmiňji o tom, že jsem upozorňoval na to, že se jedná jen o můj názor...)

    Tak např S. Salamander běží pokud vím bez problému na obou Win platformách bez problémů, a s obrázky uměl pracovat již od první verze. Podle mého skromného názoru má mnohem lépe propracované GUI, a konfigurace. Pokud vím práci se zvuky lze doplnit plaginem (kterých existuje pro Salamandra též požehnaně). Jak dlouho trvalo než se TC propracoval k nějakému prohlížení - 7 verzí? Tak základní věc?(a abych si je prohlížel v externím prohlížeči, nepotřebuji filemanagera, bez ohledu na to, že takto jde Salamandra nakonfigurovat taktéž, včetně jakýchkoliv externích prohlížečů a editorů, podle přípony souboru). Atd...

    Laskavě si zvažte své soudy, protože nás tu kritizujete z toho že vytváříme mýty a sám zde TC totálně zbošťujete.. proto jsem také říkal, že nejlepší je vyzkoušet.