Hlavní navigace

Názor ke článku Jsem legální uživatel a trpím od x - [32] Kdyz si koupim Della/IBM/..., tak na nem...

  • 24. 7. 2008 14:54

    x (neregistrovaný)

    [32] Kdyz si koupim Della/IBM/..., tak na nem jsou widle uplne stejne = pusti se instalace a ZADNOU aktivaci to nechce (a samo k tomu je placka s ovladacema + widle a velkym napisem ze uz sou instalovany). Proto predpokladam, ze se stejne bude chovat zelezo i od ostatnych dodavatelu => naprosto chapu autoruv uzas, kdyz to chtelo aktivaci. Se znalostma widli to nema spolecnyho nic.

    Jinak je tu na postech videt (LO a spol), ze spousta kritiku si ani neprecetla, ze ty stroje mesic bezely, takze jakekoli testovani na miste by nevyresilo nic, proste by to bezelo.

    Specialne pro LO: Jestli opravdu mas neco spolecnyho s M$ tak to potes, protoze jestli zamestnavaji vic takovych lidi, kteri nevedi jak jejich vlastni system funguje ... (naprosto v klidu predvedu patchovani a instalaci veskerych doplnku na cracklem OS od M$). Nemluve o tom, ze u M$ je daleko vetsim rizikem aplikace zaplat nez nezaplatovany system. Nezaplatovany system se da totiz vyresit - externi FW, ne M$ aplikace, .... ovsem rozdrbany system kvuli zaplate znamena kompletni reinstal, coz velice potesi kdyz je nainstalovano 100+ aplikaci.