Hlavní navigace

Názor ke článku Jsem legální uživatel a trpím od Lael Ophir - [15] Nerad píšu věci tak tvrdě, ale s...

  • 24. 7. 2008 2:02

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    [15] Nerad píšu věci tak tvrdě, ale s vlastním obsahem vašeho sdělení nelze než souhlasit.

    [16] To je samozřejmě nesmysl. Pokud používáte cracknuté Windows nebo Office, nemůžete aplikovat aktualizace, nejde vám stahovat spousta doplňků které jsou vázané na ověření pravosti (namátkou MDAC, Microsoft Pro Photo Tools, Windows Defender, WMP 11, doplněk Save as PDF or XPS pro Office, Windows Media Encoder, Hotmail Outlook Connector atd). Díky tomu nemáte počítač záplatovaný, a to přináší veliké problémy s bezpečností. K tomu když stahujete crack, dost pravděpodobně stáhnete nějaký virus, trojského koně, keylogger, nebo jiné svinstvo.

    Naproti tomu jako legální uživatel při instalaci naklepete licenční číslo, poté řeknete "OK, aktivovat přes internet", a je hotovo.

    Aktivace přes internet zjevně fungují. Samozřejmě každá věc může mít závadu, včetně připojení k internetu, aktivačního systému, nebo dodávky elektrické energie k vám domů :). To ale nic nemění na tom, že aktivace po inetu funguje. Když se vyskytne závada, zkuste ktivovat později (nakonec na to máte měsíc), nebo použijte telefonickou aktivaci.