Hlavní navigace

Názor ke článku Grafici se houfně přesunou k Linuxu! od Lael Ophir - [106] D.A.Tiger Vy hovádko. dostal jste link na popis...

  • 12. 2. 2008 12:56

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    [106] D.A.Tiger
    Vy hovádko. dostal jste link na popis alokátoru NTFS. Pokud k tomu tvrdíte, že vy víte lépe, jak NTFS alokuje, dokazujete jen, že jste technicky mimo. Podobně se "zanášením" systému. Technický argument nemáte žádný, jenom kecáte.

    V případě půlení intervalu (Registry) roste délka hledání s počtem položek logaritmicky, kdežto v případě lineárního vyhledávání (textový konfigurák) lineárně, vy idiote.

    Nevím, kolik lidí používá Gimp. Ví, že ho má nainstalované cca 1% uživatelů desktopu, kteří jedou Linux, pokud je součástí jejich distra. A vím, že ve světě DTP se Gimp nepoužívá prakticky vůbec.

    Když se bavíme o vulgaritách, tak já nenapadám nikoho v diskuzích. Vy jste výjimkou, protože napadáte mě. Když jsme u léčení, vy byste měl lečit svůj fanatismus, a vzdělávat se v oboru IT. Tedy pokud se chcete o IT alespoň kvalifikovaně bavit (nemluvě o kvalifikované práci).

    K tomu, jak se informujete: jste informovaný jistě "skvěle". Jen člověk se "skvělými" informacemi může hovořit o alokačním algoritmu NTFS bez znalosti fakt (NTFS i obecně FS), o "zanášení" systému bez znalosti systému a způsobů toho "zanášení", fragmentaci bez znalosti principů FS. Ale vy dovedete "zasvěceně" hovořit i o tom, že Services for Unix je "emulace počítače" nebo "pouze prostředí", a vysvětlíte nám že unixy mají "malý kernel", i když vůbec netušíte, co je microkernel a k čemu je dobrý (natož abyste věděl, že microkernel nepatří k typickým rysům unixů). Ve skutečnosti pravidelně informace nemáte, a když nějaké dohledáte, tak jim díky nedostatku nutných dalších informací nerozumíte. V důsledku plodíte nesmyslné a někdy nechtěně komické nesmysly.

    Já hlavně nechápu, proč když už něco nevíte, neznáte a nechápete, tak o takové věci musíte psát naprosté kraviny, a ještě mě u toho napadat. Těžko si to přeložit jinak, než že jste hnida a primitiv.