Hlavní navigace

Názor ke článku Grafici se houfně přesunou k Linuxu! od D.A.Tiger - [103]LO :D Ano, žvaníte pěkně. Vy by jste zapřel vlastní...

  • 6. 2. 2008 23:32

    D.A.Tiger (neregistrovaný)

    [103]LO

    :D

    Ano, žvaníte pěkně. Vy by jste zapřel vlastní matku, kdyby tvrdila, že Wydle jsou na hovno, že?

    Nemá cenu se hádat o tom, zda co, žvaníte. Vy jestli jste odborník, tak Já jsem Pán Bůh. Hledat na netu umíte hezky. Nicméně to jsou jen tuny, keců které jsou docela na hovno. Microsoft napíše cokoliv - když je dobrá tužka, papír snese všeho. Na blbé kecy jste odborníkem jen a pouze vy.

    Já vím přesně jak pracovala FAT, jak pracuje NTFS a nebude se tady s vámi hádat o blbostech. Nemá to cenu. Pokud to tady nevytapetuji, pak to budete neustále obracet a blit tady hovadiny. Jedno je jisté NTFS fragmentuje, což (evidentně) způsobuje úbytek výkonu, Systém se (evidentně) zasírá a jen takový nehorázný pablb jako vy, bude tvrdit, že tomu je jinak, nebo že je to dokonce v pořádku.

    Jo a algoritmus půlení intervalu není výkonnostně závislý na oběmu zpracovávaných dat, chcete to tvrdit LO? Prostě místo žvástů na webu microsoftu si přečtěte nějakou knihu o algoritmech. Např tu kterou jsem vám doporučil.

    Ano to sedalo čekat. Jenomže je v tom malý háček. Kolik lidí jej vlastně používá. kolik Lidí vlastně používá GIMP? GIMP je svobodný, takže nikdo nemá za povinnost jej hlásit a (dobře) cracknutý Photoshop taky nezjistíte. Furt jen bludy, samy kecy. už je to docela trapné a únavné

    Fajn pokud se chcete bavit o vulgaritách uvědomnte si co tu děláte. Chodíte sem vysírat a flamovat - a ještě navíc bez vlastního názoru, protože co slovo to M$. Jste prostě chudák a měl by jste se léčit a ne otravovat tady.

    Rozdíl mezi námi je ten, že já nejen že se informuju ale, ale informace konfrontuji s realitou. Vy žijete ve virtualním světě od M$, který nemá s realitou nic společného. A nechodím vysírat tam, kde evidentně nepatřím, kdežto vy ano - jak ubohé.

    To je pravda. Nic mi není do vaší identity a ani jsem ji po vás nežádal. Mě zajmá co jste dokázal, a zatím mi jen dokazujete, že jste ubožák zklamaný sám se sebou a trpíte komplexem méněcennosti, který si sem chodíte léčit, to ovšem žádný odborník nemá za potřebý...