Hlavní navigace

Názor ke článku Grafici se houfně přesunou k Linuxu! od Lael Ophir - [99] D.A.Tiger Není faktem, že ve Windows vzniká "neustálý...

  • 6. 2. 2008 20:17

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    [99] D.A.Tiger
    Není faktem, že ve Windows vzniká "neustálý nepořádek". Je to o definici toho nepořádku. Vaše skvělé uklízecí nástroje uklízejí věci, které není třeba uklízet. Jenže vy do věci nevidíte, takže to nemůžete posoudit. Jenom o tom blbě kecáte.

    Jste retardovaný? Dostal jste link na dokument Description of the Cluster Preallocation Algorithm in the NTFS File System, který má mimochodem 17 stránek. Hned v dalším přípěvku jako největší idiot zopakujete svou lež (viz [90]: Obecně Windows zapisují soubory na první volné místo na disku na které narazí, bez ohledu jak je velké. Jakmile je velikost tohoto místa větší, než velikost zapisovaných dat, pak jej začnou psát na další volné místo.). Pro referenci ještě jednou link na dokument Description of the Cluster Preallocation Algorithm in the NTFS File System. Nedělám si ale iluze, že byste věděl, co je třeba MFT-resident Data attribute, takže stejně zase nic nepochopíte.
    http://support.microsoft.com/kb/841551

    IMHO LOL. Aplikace načítají konfiguraci tak, že otevřou klíč v Registry, a načítají z něj hodnoty. Vyhledání klíče či hodnoty se ve Win2K provádělo metodou dělení intervalu (ani u této triviality asi nevíte, o čem je řeč), což je výrazně rychlejší, než u konfiguráků. Jediné, co se zpomaluje úměrně objemu Registry, je vyhledávání pomocí aplikace regedit, která provádí slow search. Konfiguráky se ovšem vždy zpomalují úměrně své velikosti. I když "úměrně" je zjednodušení, díky věcem typu velikost sektoru, různým cache apod. Než zkusíte zase uvádět nějaký zdroj, zkuste nejprve pochopit kontext, ve kterém o něm mluvíte.
    http://www.microsoft.com/technet/archive/winntas/tips/winntmag/inreg.mspx?mfr=true

    Ano, lidé rádi zaplatí za Photoshop. Zeptejte se u Adobe, kolik kopií zatím prodali. Samozřejmě řada lidí raději SW ukradne, než by ho kupovala. Je na pováženou, že lidé raději i kradou, než by používali Gimp, který je zdarma.

    Pokud nedovedete rozeznat kritiku Linuxu, Gimpu, nebo čehokoliv jiného od osobního útoku, demonstruje to váš fanatismus. A to byste se měl velmi stydět. IT není náboženství, tedy pro většinu lidí. Nakonec velká část uživatelů open source jsou právě fanatici vašeho typu, kteří používají open source nikoliv kvůli konkrétním přínosům, ale kvůli svému náboženskému vytržení. Právě takoví lidé chrlí vulgarity, když je někdo upozorní na rozpor mezi objektivními fakty a jejich vírou. Vy jste ještě výjimečný v jedné věci. Open source obecně vyžaduje ke svému použivání dost znalostí a schopností. Proto jsou jeho uživatelé často celkem inteligentní. U váš to tak není. Jste jen hnida, jakýsi primitiv, který šel náhodou kolem open source. Své nízké náboženské pudy byste mohl stejně dobře realizovat v nějaké sektě, nebo je utápět v alkoholu.

    Kdo a co jsem zač, po tom vám nic není. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem odborník v oboru IT, kdežto vy jste hnida a primitiv, dokola opakující zjevné lži, které jsou produktem vašeho fanatismu. Fuj, taková špína :(