Hlavní navigace

Názor ke článku Grafici se houfně přesunou k Linuxu! od D.A.Tiger - [84]LO Konkrétně říci, že když mám soubory rozděleny do...

  • 5. 2. 2008 21:27

    D.A.Tiger (neregistrovaný)

    [84]LO

    Konkrétně říci, že když mám soubory rozděleny do fragmentů a ty potom rozházeny po disku bez ladu a skladu, zákonitě nevede k snižování výkonu. Nepomůže ani ta priorizace IO, s níž tady furt onanujete.

    Bordel nedělá "pár programů" nýbrž snad každý druhý a nejen v tmp ale kompletně v celé file struktuře. Chtěl bych vidět jak tohle řešíte filemanagerem. Asi jste nikdy nepoužil žádný sofistikovanější nástroj pro úklid disku, jako např. CCleaner. Mohu doporučit. I to blbý Regino se svým ubohým vyhledávačem odkládacích a dočasných souborů vám toho najde mraky. I po aplikování vašeho slavného úklidu z Windows. Po odinstalaci nazůstanou pouze konfigurace, ale například i knihovny, které si program doinstaloval, záznamy v registrech, které vám žádný nastroj nevyhledá, ale musejí být smazány ručně. To chci vidět jak to dělá běžný BFU. S tím oracle to byl ale výblitek, že? Ano, neočekával bych že při odistalování datbázového systému se smažou i databáze ;)

    No jestli jsem reprezentativní vzorek uživatele Widlí nevím, grafik opravdu nejsem (na rozdíl od vás to, ale přiznám), ale vím, že Vy jste reprezentativní vzorek typického magora a vysírače. A placeného ještě ke všemu.