Hlavní navigace

Názor ke článku Grafici se houfně přesunou k Linuxu! od D.A.Tiger - [72] Lael Ophir S tím posledním nesouhlasím. Upozorňuji, že...

  • 4. 2. 2008 8:02

    D.A.Tiger (neregistrovaný)

    [72] Lael Ophir

    S tím posledním nesouhlasím. Upozorňuji, že nejsem grafik.

    V prvé řadě, kdyby Gimp nebyl vhodný ani pro amatéry ani pro profíky, tak se tu něm dneska nedohadujete, protože by dávno zanikl. Nicméně tu pořád je a spoustu lidí vašeho ražení dostává do varu (tedy není vám lhostejný) což asi o něčem vypovídá. Já osobně jej používám od dob, kdy jsem měl v komplu první obrázky a jsem s ním velice spokojený. Zvykl jsem si na jeho netradiční rozhraní a dneska bych neměnil. Používám jej od ořezu, redukce červených očí až po různé retuše a vlastní malbu (málokdy - moc malovat neumím :)

    Myslím si že jde spíše jen o zvyk a to s čím umíte a tady se jen hledají (mnohdy dost podivné) argumenty proč jeden má za každou cenu pravdu a ten zbytek jsou volové.

    [66] Malý dodatek (taky obecně):
    Nejsem náctiletý, pubertu mám za sebou. Jen mě berou čerti, jakmile tu někdo prohlásí, že v Linuxu něco jde, jede, atd.. a hned se najde banda kreténů, kteří se tu začnou rozkřikovat, že ve Widlích to mají lepší, Linux je na ho..., nikdo krom nich tomu vůbec nerozumí, a pod. Ať už jdou do ... (myslím že není třeba jmenovat ne?)