Hlavní navigace

Názor ke článku Zrušil jsem aktualizace, konečně můžu používat děravý prohlížeč od Hujer - No, tedy, to je síla. Prohlížeč je přece...

  • 5. 2. 2012 10:30

    Hujer (neregistrovaný)

    No, tedy, to je síla. Prohlížeč je přece kritická aplikace a potenciální díra do systému, která potřebuje aktualizovat. Co je na tom k velkému uvažování?

    Pochopil bych, kdyby se tu debatovalo o produkčním databázovém serveru, kdy musíte záplatovat kvůli bezpečnosti, ale musíte zároveň provést odstávku a podstoupit nějaké potenciální riziko, že se při upgrade něco pokazí a reálně přijdete o peníze.

    CO RISKUJETE AKTUALIZACÍ FIREFOXU NA DOMÁCÍM PC NEBO VE FIRMĚ, KDE VÁM NA TOM NEJEDE NAPŘ. KRITICKÝ INTRANET? Myslím reálně, nikoli přemístění GUI prvku.

    [35] dogma 4: ano, to je pravděpodobné. Na ruční aktualizaci můžete občas zapomenout a vystavit se riziku podstatně déle, než kdyby za vás aktualizoval program k tomu určený. Samozřejmě je nutné zvážit, co ven může a co ne, to je jasné. dogma 5: toto už je vyloženě úsměvné až pitomé.

    [34] Nasraní budete mnohem víc, přijdete-li o data, případně vaší IP zabanují v blacklistech, nebo se vůbec octnete v nějakém z mnoha botnetů.

    [28] Já řiám pryč se vším ve jménu svobody na kterou mám právo! Proč si nechat pomoct rezidentním AV, když to můžete dělat ručně, že. Toto počínání má přínos konkrétně jaký, prosím pěkně?